продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

Epson Pro Cinema най-модерния проектор за домашно кино

Epson представи това, което той нарича, най-модерния до момента проектор за домашно кино. Pro Cinema LS12000 4K PRO-UHD Laser Projector имат една цел – да възпроизвеждат вярно изходния материал по начина, по който творецът е възнамерявал. Тази единствена мисъл е това, което насочи инженерните  екипи да разработят проектор за домашно кино от следващо поколение. И това, което измислиха, може да бъде най-авангардният проектор за кино правен някога. Използвайки изцяло нов източник на светлина с лазерна матрица, Pro Cinema LS12000 е в състояние да показва 4K картина на екрана до удивителните 2700 лумена както за яркост на цвят, така и за бяла светлина. Които дават възможност за изключителна картина в почти всяка театрална среда – дори в стаи с околна светлина. Проекторът се управлява от собствен процесор Epson ZX Picture Procesor за мощна обработка на изображения, Pro Cinema LS12000 произвежда невероятна яркост, точност на цветовете и детайлност на изображението, за да покаже вярно цялото ви съдържание по начина, по който е предназначено да бъде видяно.

Pro Cinema LS12000 4K PRO-UHD Laser ProjectorПроекторът разполага с Лазерен източник на светлина. Истинските лазерни диоди с множество масиви произвеждат идеален източник на светлина за захранване на уникалния 3-Chip 3LCD Projector Engine за бързо включване, невероятна яркост на картината, черен контраст и точност на цветовете. Налице е Усъвършенстваната технология за изместване на пикселите която работи успоредно с три отделни LCD чипа с висока разделителна способност, за да създаде изключително остра 4K картина, без да жертва яркостта на картината. Цветът в реално време, контрастът, HDR, подобряването на разделителната способност и интерполацията на кадрите са под контрола на 36-битовия ZX Picture Processor, най-модерната технология за обработка на видео на Epson досега. Това позволява изключителна цветова гама, като същевременно се поддържа отлична яркост без проблеми с дъгата или яркостта на цвета, наблюдавани при други прожекционни технологии.

Pro Cinema LS12000 4K PRO-UHD Laser ProjectorПроцесорът може също така да анализира всяка сцена в реално време и автоматично да регулира качеството на картината за оптимална доставка. Тук присъства и уникалната цифрово контролирана стъклена плоча Precision Shift пречупва прецизно пикселната светлина, за да покаже изображение с резолюция от 3840 x 2160 и 8,29 милиона пиксела за изключително остра и ясна 4K картина. Възможни са и честоти на опресняване до 120 Hz, като времената на закъснение на входа са по-ниски от 20 ms, което прави изключително забавление при игрите на голям екран.  Проекторът с дълъг спектър може да показва изображения на стена или екран от 50  до 300 инча по диагонал. Пълната 10-битова HDR обработка на цветовете е на разположение, заедно с поддръжка за HDR10+ и HLG съдържание и има 16 стъпки за HDR настройка в реално време е включен за фина настройка на гледане.

Технологията UltraBlack на Epson използва компенсационен филтър за потискане на разсеяната светлина в рамките на сигнала и предлага динамичен контраст от 2 5000 000:1. А свързаността се обслужва от два HDMI порта, единият от които поддържа eARC за предаване на аудио с висока разделителна способност към системи за съраунд звук.„Ентусиастите за домашно кино питат какво следва и ние сме горди да предоставим най-добрия си проектор Pro Cinema до момента, произвеждащ пълни 8,3 милиона пиксела на екрана с нулев компромис в цвета и яркостта“, каза Родриго Каталан от Epson. „Създаден с мисъл за създателите, Epson Pro Cinema LS12000 задава нови технологични показатели за изживяване при гледане на 4K HDR. Това е наистина „трябва да го видите, за да повярвате“ на това изживяване за домашно кино“. LS12000 се предлага сега на препоръчителна цена на дребно от 4999 долара.