продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Royal tubs комфортна и луксозна вана на открито

Насладете се на своето собствено място на спокойствие с тази зашеметяваща вана, построена с цел релаксация. Скандинавското термодърво се среща с интериор, оформен за комфорт, създавайки луксозен център, който никога няма да искате да напуснете. Комфортно формованата акрилна облицовка е здрава и устойчива на UV лъчи, химикали и случайни надрасквания, докато модернизираната печка ще доставя спомени веднъж в живота, отново и отново. Необходими са ви само достатъчно дърва, за да оживите тази вана, което я прави идеална за отстъпление извън утъпканите пътеки или просто за тези, които предпочитат по-бавния темп на живот. Пакетът Deluxe Off Grid е идеалният съюз от съвременно удобство и вековен ритуал на релаксация.

С тази уникална акрилна облицовка, интегрирана външна печка и външна облицовка от топло термодърво. Акрилът е здрав и издръжлив, което прави ваните изключително издръжливи срещу драскотини и стърготини, което означава, че можете да се наслаждавате на ваната си с пълно спокойствие. Гланцовото акрилно покритие се почиства лесно и няма да се разгради при излагане на UV светлина или химикали. Когато искате едновременно превъзходен комфорт и великолепна естетика, ваните с акрилна подплата предлагат ненадмината комбинация. Ергономично формован, за да предложи нежна опора във водата, Acrylic Deluxe съчетава комфорт без усилие със зашеметяващ дизайн. Ако търсите зашеметяваща вана на дърва, ваната Acrylic Deluxe със сигурност ще ви даде незабравими спомени всеки път, когато се потопите.

Хидромасажните вани, при кито интегрираната печка от неръждаема стомана (304 клас) е централен елемент като никой друг. Бързи за запалване, лесни за почистване и невъзможни за игнориране, тези прекрасни печки излъчват усещане за топлина веднага щом ги видите. Ваните Deluxe Off Grid са са с капацитет 1200 литра и се загряват през лятото за 1,5 часа докато през зимата това време е 2,5 часа и са предназначени за 6-8 възрастни. Размерите  съответно са вътрешна ширина 180 см, дълбочина 85 см,  височина на комина до 2,9 метра. Запалването на печката е лесно. Процеса е усъвършенстван , така че той става  част от изживяването.  Използвайте простия контрол на въздушния поток на печката, за да регулирате изгарянето и оставете ваната да се затопли. Вградената решетка позволява на въздуха да циркулира в цялата камера, като ви дава пълен контрол върху равномерното изгаряне. Топлата вода естествено ще се издигне от печката до зоната за къпане.

Дъното на печката е снабдено с два канала, където топлината е най-интензивна. Поради гравитационния ефект, топлата вода в печката естествено се издига в зоната за къпане, което позволява на топлината да се разпределя без помпи или клапани.  След като ваната ви е достигнала температура около 39 °C, дайте газта назад и се вмъкнете в спокойното си водно убежище. Когато искате едновременно превъзходен комфорт и великолепна естетика, ваните с акрилна подплата предлагат ненадмината комбинация. Ергономично формован, за да предложи нежна опора във водата, Acrylic Deluxe съчетава комфорт без усилие със зашеметяващ дизайн. със сигурност ще ви даде незабравими спомени всеки път, когато се потопите.  Можете да закупите вана Deluxe Off-Grid на цена от £3999. Продуктите на Royaltubs се доставят само в  континентална Великобритания.