продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

звук

Muzen Wild Mini портативен Bluetooth високоговорител

Представяме ви Muzen Wild Mini, преносим Bluetooth високоговорител с външен вид във военен стил, проектиран да  ви разтърси с изненадващо голям и чист звук – където и да отидете. С изцяло метален дизайн на корпуса, водоустойчивост IPX5 и вградено фенерче на открито, Muzen Wild Mini е перфектният преносим високоговорител, от който се нуждаете за пътуване или приключения на открито. Може да се побере в дланта на ръката ви, този мощен Bluetooth високоговорител произвежда силен и ясен звук. За максимална преносимост можете да го закачите върху раницата си с ремъка (не е включен), докато ходите или пътувате, или просто да го закачите на палатка, докато сте на къмпинг, или дори на кормилото на велосипеда си, наслаждавайте се на всяко момент с любимата ви музика като саундтрак на вашето приключение.

Свързва се с Bluetooth устройства за по-малко от 5 секунди и лесно контролира песните и силата на звука на високоговорителя. Най-новите безжични високоговорители Bluetooth 5.0 имат по-бърза скорост на връзката, по-стабилно предаване на сигнала и по-ниска консумация на енергия, лесно се наслаждавайте на музиката по всяко време и навсякъде. Говорителят Wild Mini Outdoor е здрав и издръжлив, безжичен Bluetooth високоговорител с вградена 800mAh литиева батерия за до 8 часа време за възпроизвеждане при 2/3 сила на звука при пълно зареждане.

Muzen Wild Mini използва високоговорител с голям диаметър, направен от редкоземен недимов магнит, за да оптимизира предаването на звука. Този тип мощен магнит се използва широко в прецизни инструменти като тези в бойните самолети. Muzen Wild Mini може да разтърси изненадващо по-голям и по-точен звук в сравнение с типичните високоговорители със същия размер. Използвайки усъвършенствана DSP технология, високомощен цифров усилвател и резонанс на изцяло металната кухина, Wild Mini доставя звук с пълен спектър и мощен бас, без да губи яснота.  Проектиран да бъде удобен за носене без квадратни ръбове, толкова по-добър за пътуване и туризъм, супер лек и лесен за поставяне или закрепване към вашата чанта или раница.

Muzen Wild Mini е защитен от вода от всяка посока. Това е вашето ново парти на плажа или басейна, което може да оцелее на пясъка и сърфа, като същевременно осигурява мощно изживяване при слушане. С 3 режима на осветление, включително високо, ниско и SOS фенерче, то ви помага да сте в безопасност по тъмни горски пътеки и насочва пътя ви обратно към лагера. Можете да закупите компактното аудио устройство на цена от 109 долара.