продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

Castus най-авангардният пречиствател и овлажнител на въздуха

В днешно време качеството на въздуха е от основно значение за здравето и благосъстоянието на всеки човек. Има обаче много уреди за пречистване на въздуха. Трудно е да избереш решението за филтриране  което ще ти служи наи-добре. Точно за това идва времето да ви представим Castus, най-добрият пречиствател и овлажнител на въздуха. Всичко в едно решение за пречистване, дезинфекция, овлажняване на въздуха в помещенията и наблюдение на качеството на въздуха който дишате! Castus  издига филтрирането вашия въздух в помещенията на съвсем ново ниво. Освен това, той контролира нивото на влажност във вашия дом с вдъхновена от природата микрокапилярна технология. Той комбинира 7 технологии в една система за улавяне, отстраняване и елиминиране на замърсители и микроорганизми във въздуха.  В него са налице патентованата UVC лампа без озон, за  унищожаване на вирусите. Той има вграден филтър от медицински клас HEPA 13 с точност на филтриране от 0,21 микрона той улавя 99,97% от праховите частици.

https://www.castustec.com/images/apple-watch-2.gif

В него има филтър с технология със създаването антивирусно нано сребро което деактивира вирусите, като прикрепя наночастици към повърхността им. Тук присъства и нано фотокатализатор който превръща формалдехида и други летливи органични съединения в неутрални елементи, които също така имат антивирусни свойства. Castus има също така има функция  на йонизатор свързана с  освобождаване на аниони.  Друга технология която присъства е филтър свързан с отделянето на медни  йони които имат антибактериални свойства. Накрая присъства и нанокристален активен въглен който абсорбира миризмата, разгражда различни токсични газове, абсорбира формалдехид и летливи оргамични съединения. Castus може да се управлява чрез внедрения сензорен екран, дистанционно управление или всяко смарт устройство с iOS и Android. Дистанционното управление на филтърната система Castus Air комбинира в себе си тъчскрийн монитор с прецизен детектор.

Детекторът е оборудван с 8 високопрецизни сензора за мониторинг на замърсяването на въздуха за измерване, анализ и наблюдение на качеството на въздуха ви с внедрени AI алгоритми. Мониторът за качество на въздуха открива и следи от финни прахови частици с големина PM 1.0, 2.5, 10, формалдехид, общи летливи органични съединения и въглероден диоксид измервайки също влажност и температура. С внедрения Smart Wi-Fi можете да наблюдавате качеството на въздуха в закрити помещения на живо или да проверявате диаграмите на историята за всекидневната ефективност на пречистването на Castus на монитора-детектор Castus Air или на вашия смартфон.  Можете да управлявате уреда и с глас посредством Alexa и Google асистент. Castus овлажнява въздуха чрез вдъхновена от природата технология за микрокапилярно изпаряване, което прави въздуха приятен за дишане, както и чист.

Безчетков ултра-тих 8-степенен двигател на Castus  ще осигури 20 години непрекъсната работа без поддръжка с най -ниска консумация на електроенергия в сравнение с обикновените двигатели на пречиствателите на въздуха на пазара. Автоматичният режим на заспиване на ще го направи изненадващо безшумен и ще изключи светодиодите му , за да сте сигурни, че можете да се насладите на дълбок сън, докато дишате пречистения въздух! Авангардната филтърна машина   може да пречисти стая от 30 кв/м за по-малко от 10 минути ! Той ще бъде идеален пречиствател на въздуха за помещения до 110 кв/м. Можете да закупите  Castus  от Indiegogo на цена от 629 долара с 30% отстъпка. Отделно можете да закупите тъчскрийн детектора  Castus Air за 229 долара също с 30% отстъпка.