продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Gozney Dome най-универсалната фурна на открито в света

Приготвянето на храна на открито е приятно занимание. Въпреки това можете да направите готвенето още по забавно и разкриващо много нови възможности. Направете готвенето на дърва още по-лесно с Gozney Dome, най-гъвкавата фурна на открито в света. Насладете се на професионална външна фурна, проектирана да работи без усилие за начинаещи и за опитни готвачи. Печете, опушете, пригответе на пара или препичаите. Супер бързо или  бавно. Приключение на дърва всеки път. Вярваме, че готвенето на дърва е най-доброто за вкус и опит. Но може да избирате между модел за готвене на дърва или комбинирано с газ. Dome ви предлага удобството на вградена газова горелка, което ви позволява лесно да превключвате между видовете гориво и да достигате 500°C – всичко това с въртене на циферблата. Доверете се на прецизно отчитане на температурата навсякъде, включително две вградени сонди за месо, така че да знаете кога вашата пържола е готова за хранене. Налице е  иновативна въздушна вентилация. Регулирайте въздушния поток, който се движи под вашия дървесен огън, за да контролирате топлинната мощност от началото до края.

Тук имате 30 мм каменен под и плътна изолация на кухините което означава, че може да достигне по-високи температури по-бързо – и да задържи тази топлина за по-дълго. Можете да използвате вграденият парен инжектор. Създайте повече влага във фурната, когато печете хляб. Това означава по-дълго втасващо тесто и още по-хрупкави кори. Използвайки материали от търговски клас, The Dome е построен в точните съотношения на фурна за пица в ресторант. Това означава, че можете да станете неаполитански професионалист за нула време. За да издигнете пиците си на следващото ниво, добавете аксесоара Neapolitan Archway, предназначен да задържа повече топлина във фурната за още по-бързо готвене. Постигнете несравними резултати с мощния въртящ се пламък на дърва, готвене при температури до 500 ° C с отворена врата. Идеален за запечена пържола, хрупкава риба или овъглени зеленчуци. Просто отворете вентилационния отвор, за да позволите пълен въздушен поток към вашия огън, продължете да добавяте дърва и се насладете на невероятен вкус от прости съставки, възможно само с фурна на дърва.

https://static.wixstatic.com/media/ce5a4e_474f8891e5af45e6892345361c2edd5b~mv2.png/v1/fit/w_875%2Ch_614%2Cal_c/file.png

Може да създадете по-бавна среда за печене, като същевременно запазва уникална суха топлина. Идеален за готвене на по-големи парчета месо или риба. Овъглени отвън и влажни отвътре. Или печенето на различни видове хляб като фокача с целувки от огън дава резултат всеки път. От бавно печено свински бут с дим от хикори, до агнешка плешка с печени зеленчуци. Възможностите са безкрайни. Дебелият камък на купола, плътната изолация и уплътнената с въже врата се комбинират, за да създадат перфектната среда за готвене за бавно печене за дълги периоди. Вентилационният отвор ви позволява да контролирате вътрешната температура на фурната, когато готвите с дърва или въглища. Затворете врата, за да превърнете вашия Dome във фурна за печене на хляб.  Dome създава идеалната среда за печене на хляб, с достатъчно място за няколко хляба. Направете своя хляб с квас още по-лек и хрупкав, като използвате аксесоара за парна инжектора на Dome. Нашият инжектор за пара създава влажна среда във фурната, предотвратявайки образуването на външна коричка на хляба, преди да има възможност да втаса напълно. Резултатът? Лек и ефирен блат, който втаса по-дълго и образува по-хрупкава коричка.

Създайте своя собствена пушена сьомга, пушено сирене и много други с помощта на приставката за студено пушене. Просто свържете устройството за студено пушене към порта за бързо свързване на аксесоарите на Dome за много различно изживяване при готвене, като използвате различни видове дървесина. Създаден за лесна употреба, Dome обещава да предложи гъвкавост и производителност за готвене като никоя друга фурна или барбекю на открито на пазара. Собствениците могат да пекат, пушат, приготвят на пара или препичат. Използване на дърва или газ. Супер бързо или ниско и бавно. С новаторски функции и неограничени възможности, The Gozney Dome ще превърне всеки заден двор в новия любим ресторант на своя собственик. Що се отнася до цената тя е 1299 долара за фурна с дърва и 1599 долара за комбинираната на дърва и газ.