продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

скутери

Airwheel SE3 мобилен моторизиран куфар

Да си мобилен несъмнено е предимство. В днешно време транспортните средства са огромно улеснение. При това те се появяват под наи различен вид. За да се впише в тази категория се появява Airwheel SE3, това е интелигентен куфар, който може да се трансформира в скутер за няколко секунди. Той е иновативен вид транспорт, така че никога повече да не се изпотявате поради тежкият багаж които се налага да носите. Управлението му е просто и интуитивно. Можете да контролирате скоростта чрез това колко натиск използвате, за да натиснете надолу бутона за скорост на куфара, подобно на това как контролирате скоростта на колата си, когато натискате педала.  Неговата уникална електрическа спирачна система е лесна за използване само с едно натискане на бутон за безопасно каране. Натиснете двата бутона на кормилото надолу, за да преминете към режим на заден ход.

Има вградени двойни USB портове, които ви позволяват да зареждате електронните ви устройства, докато сте в движение. Отнема до три часа, за да заредите напълно батерията с капацитет 185Wh. Като обхватът с едно зареждане е 15-20 км. Airwheel SE3 може да носи багаж до 29 л това несъмнено е приличен обем, с разумна конструкция, така че можете да използвате всеки сантиметър пространство ефективно. С цялостното подсилване гарантира, че кутията издържа на по-голям външен натиск. Максималната товароносимост е 100 кг.  Захранва се от 250-ватов електродвигател който може да постигне максималната скорост до 10 км/ч. като литиевата батерия се сваля изключително лесно.  Налице са 15 см предно моторно колело, две 20 см задни напомпани колела.

Моторизираният куфар е изработен от алуминиева сплав като е съвместим като ръчен багаж с повечето големи превозвачи. Повечето големи авиокомпании например  в Съединените щати нямат ограничение за тегло на ръчния багаж, но моля, проверете ограничението за тегло на международните превозвачи. Нетното тегло (включително батерия)на куфара е 14,5 кг. Ако не можете да носите ръчен багаж поради наднормено тегло с опакованите си вещи, винаги можете да чекирате куфара. Той е съвместим със стандартите и разпоредбите за сигурност на самолета, определени от Федералната авиационна администрация (FAA), Администрацията за сигурност на транспорта (TSA) и Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA).

Airwheel SE3 разполага с ергономичен дизайн на телескопичната дръжка, външен, вграден високоговорител за възпроизвеждане на музика. Тук присъства и дисплеи който показва скорост, изминато разстояние, ниво на заряд на батерията и  много други. Батерията е лесна за разглобяване и има вграден щепсел. Конструкцията е с дизайн, който не само улеснява разглобяването и подмяната, но също така ще подобри живота на батерията. Освен това има TSA кодова ключалка, където можете да програмирате свой собствен уникален 3-цифрен код. Цената на която можете да закупите Airwheel SE3 е 489 британски лири.