продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Gerber Lockdown Drive оптимални функции и качество на изработка

В днешно време разнообразието от мултифункционални инструменти е голямо. Затова е важно какъв инструмент ще изберем и какъв набор от функции тои ще притежава. Оптималните функции и качество на изработка трябва да  са водещи при изборът на най-подходящият инструмент. Ако заема място в джоба ви, по-добре е да е предназначен за повече функции отколкото просто да реже. Трябва да има идеалната формула, нисък профил, модерна естетика и подбран микс от целенасочени инструменти. Тук е мястото да ви представим Gerber Lockdown Drive  това е нов тънък и компактен многофункционален инструмент, който има същия отпечатък като обикновен компактен сгъваем нож, но може да направи много повече от рязане. Той пасва на полезни функции като компактен, многофункционален и издръжлив инструмент в малката си рамка, без да добавя твърде много обем и тегло към джобовете ви.

Същевременно инструмента носи модерна естетика, която се отличава от повечето многофункционални инструменти. Това е привлекателно допълнение към вашия подбран ансамбъл за ежедневно носене, предлагайки основна функционалност на изключителна цена. Lockdown Drive има дължина 9,8 см в затворено състояние и притежава 6,3 см основно острие с обикновен ръб, което се заключва на място със сигурно заключване на рамката. С общото му тегло от 127 гр, той тежи по-малко от повечето многофункционални инструменти в стил пеперуда в пълен размер. Докато на Lockdown Drive липсват клещите, които имат тези инструменти, той все още разполага с 6 специални инструмента, включително нож, длето, пила, шило, 6,3 мм заключващо гнездо за кръстати и прави отверки (много търсена функция подобна на моделът Armbar) и дори Специално сменяемо острие номер 11, което ви позволява да извършвате прецизни задачи за рязане, без да притъпят основното острие за честа употреба.Този инструмент с нисък профил е целенасочено оптимизиран, за да можете да изпълнявате онези ежедневни задачи, които се появяват най-често като изрязване, пилене пробиване и завинтване.  Дръжката се отличава с текстурирана метална външна част, която ви осигурява много захват, независимо кой инструмент използвате, и когато приключите с Lockdown Drive, можете да го съхранявате в джобовете си като сгъваем практичен нож, допълнен с щипка за носене в дълбок джоб  за допълнителна дискретност и удобство при съхранение. Със своя богат набор от функции и компактен, модерен дизайн,

 

Gerber Lockdown Drive е готов да се превърне във вашия многофункционален инструмент, докато се справяте с основните си ежедневни задачи. Това е особено добър вариант за всеки, който иска да сведе джобният си нож  до най-важното, тъй като ви позволява да консолидирате компактен набор от инструменти в един семпъл инструмент в джобовете си. Gerber Lockdown Drive се предлага на цена от 44,95 долара.