продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

GOODLAND топла вана за всеки сезон

Къпането  във вана загрята с дърва създава най-простото и автентично изживяване за къпане на открито. Ако някога сте се накисвали във вода, загрята само на дърва, ще знаете, че изживяването е много по наситено на емоции от самото къпане, това е цепене и подреждане на дърва за огрев, методичното разбъркване и приготвяне на водата, звукът на пукащия огън, очакване на топлата прегръдка на водата. Тези моменти на просто удоволствие ни напомнят, че когато животът се движи наполовина по-бързо, ние забелязваме двойно повече. Създадена в Канада,  горещата вана за изгаряне на дърва GOODLAND  е изработена от издръжливи, 100% рециклируеми материали, включително морски алуминий и западен червен кедър, както и детайли от дъб и необработен месинг. Внимателно проектирана с мисъл за устойчивостта, тази  вана за накисване  е подходяща както за солена, така и за сладка вода.

Използвайки само шепа паднали дървени цепеници, горещата вана се загрява за  90 до 120 минути. Влезте и се настанете в едно от дървените кресла за успокояващо накисване. Той е също толкова удобен за един, колкото и за малко четиричленно семейство. Потапянето във вода е най-чистият начин на природата както за прочистване, така и за релакс. Гравитацията на такава елементарна връзка ни позволява да се чувстваме сигурни и свободни. Задръжте дъха си; и се почувствайте в безтегловност в плаваемостта на водата, издишайте и се освободете от ежедневните задължения на живота, позволявайки си да потънете в момента и да усетите как топлината на водата преминава по тялото ви. В сравнение с горещи вани с дървесина, изработени от нерециклируемо фибростъкло, течаща масивна дървесина, занитен метал и изискващи редовна поддръжка и химикали, тук всичко се  фокусира върху висококачествена форма и функция.

2 person wood burning hot tub

Ваната има прост но ефективен процес на загряване. Използвайте капака на печката, за да регулирате въздушния поток в огъня, което ви позволява да контролирате и поддържате източника на топлина. Изгарянето на дърва създава енергия, която загрява водата чрез проводимост и конвекция. Използвайте трупи с малък диаметър, за да създадете и поддържате горещ огън; загряване на вашата вана за около 90 минути. Тръбите за топлообмен позволяват на водата да преминава през отоплението на печката и да циркулира през вашата гореща вана. Проектирането и изграждането на този продукт в Канада позволява да се поддържа свръхвисоко ниво на качество, да се избягва прекъсвания на веригата за доставки и да се добавя  стойност към местната икономика. Сглобяването на ваната е бързо  и интуитивно като  отнема само 10 минути.

Cedar Steps | Wood Burning Hot Tub Accessories – GOODLAND

Три слоя на задържане на топлина правят ваната по-ефективна при улавяне на топлината на водата. Алуминиевото наклонено дъно и големият дренаж правят тази вана най-лесната и бърза за почистване. Ваната е създадена за всеки сезон. Потопете се сред сняг или се гмурнете през лятото.Гореща вана за затопляне с дърва е лесна за сглобяване и преместване на място, където искате да се насладите на изживяването си на открито. С устойчиви материали, съвременни линии и изискани детайли, тази външна вана осигурява неусложнено сензорно изживяване за къпане за по-бавен, по-обмислен живот. Можете да закупите тази семпла и елегантна вана на цена от 7295 канадски долара или около 5048 евро.