продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Ooni Karu 16 най-модерната фурна за пица в своя клас

Запознаите се с фурната Ooni Karu® 16 която носи най-гъвкавото изживяване за готвене на открито като ви предоставя усъвършенствана технология на вашето парти  за пица. Феноменални големи пици, печено месо, запечени зеленчуци или дори пресен хляб. Гответе епични ястия на открито с дърва, дървени въглища или газ. С множество опции за гориво, опитайте да използвате дърва и/или дървени въглища за радостта от пуристичното изживяване при приготвянето на пица или изберете модел с ниска поддръжка с газова горелка Ooni Karu 16 (продава се отделно). Само след 15 минути предварително загряване, вие ще готвите на  500°C, ще правите пици, приготвени на пламък за 60 секунди, перфектно запечени пържоли зеленчуци на скара и други с фурната Ooni Karu 16.

Благодарение на новите дизайнерски характеристики, правете 40 сантиметрови пици, докато се наслаждавате на по-добър контрол на температурата, по-икономичен въздушен поток, повишена изолация на фурната и по-добра видимост. Газовата горелка Ooni Karu 16 ви дава допълнителен контрол на температурата и удобство. Изберете и сменете горивото си по ваше желание! Газ за консистенция и готвене с ниска поддръжка или дърва/въглен за опушен, ароматен вкус. Новият изцяло стъклен дизайн на вратата на фурната ви позволява да следите зорко вашите творения с технологията ViewFlame™ и поддържате температури на фурната благодарение на подобрената изолация. Контролирайте готвенето с повишена точност благодарение на напълно изолираното тяло на фурната и монтирания цифров термометър, показващ вътрешната температура на Ooni Karu 16.

Фурната се отличава с оптимизиран въздушен поток, корпус от въглеродна стомана с устойчиво на висока температура прахово покритие и много други иновации, които правят тази фурна най-модерната в своя клас. Превъзходният корпус от въглеродна стомана предлага подобрена изолация и устойчивост на атмосферни влияния. Също така, новият дизайн на вратата на фурната с пълно стъкло намалява натрупването на сажди, подобрява вътрешната видимост и има повишена изолация. Той също така разполага с нов дизайн на вратата на фурната с панти, позволяващ лесен достъп до вътрешността на фурна Karu 16. Можете да наблюдавате фурната без никакви проблеми или съмнения.

Фурната също е енергийно ефективна, тъй като оптимизираната конструкция на въздушния поток позволява контрол на температурата и горивна ефективност. Двойният въздушен поток, който контролира задържането на температурата между преградата на комина и отвор за комина. Печете с голяма точност в технологично напредналия и наи-модерният в своят клас Karu 16, който извежда вечерта на пица със семейството на съвсем ново ниво. Не можете да победите този прекрасен, опушен вкус. Нека ви накараме да правите страхотна пица заедно и да живеете щастливо до края на дните си. Компактната универсална фурна се предлага на цена от 799 долара.