продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

WaTalk преносим тестер за качеството на водата

Нека да ви представим WaTalk това  е преносим тестер за качество на водата, който прилича на чаша и е също така толкова лесен за използване. С него се тества мътността или количеството на примеси във водата, която е един от най-важните и задължителни параметри за качеството на питейната вода. Малки частици като глина, тиня, водорасли и бактерии могат да бъдат във вашата вода. WaTalk тества наличието и общото количество на тези микрочастици. Той автоматично ви казва дали водата ви е в рамките на безопасното ниво според закона. Професионалистите тестват мътността на питейната вода, за да проверят бързо дали съдържа опасно количество замърсители, включително бактерии. И сега всеки може навсякъде и по всяко време може да измери качеството на водата която пие!

Вземете чиста чешмяна, бутилирана или филтрирана вода! WaTalk тества точно качеството на вашата вода чрез своята уникална технология с лазерен сензор. Едно просто докосване ще ви позволи незабавно да разберете точния резултат от вашата вода. Той няма директен контакт с вашата вода, избягвайки опасността от замърсяване на водата ви по време на тестване. Той се свързва с мобилното приложение на WaTalk, което може да запазва и споделя данните за резултатите с вътрешни потребители в световен мащаб, за да помогне за разпространението на резултата за един по-здравословен свят. В зависимост от разпространението на уредът ще можете да проверите дали водата във вашия район се управлява добре. Световната здравна организация (СЗО) изисква всяка питейна вода да има примеси до 0,5 NTU (единица за мътност) или по-ниска. Уредът има точност на измерването от 0,02 NTU.

Качеството на водата може да варира според сезона, по време на деня, дори от стая в стая. Всеки ден проверявайте дали водата ви отговаря на световния стандарт. WaTalk има толкова висока точност, колкото другите професионални тестери за качество на водата. С патентована технология, той измерва точно малките замърсители във водата, използвайки рентабилни компоненти. Можете да тествате чешмяна вода, за да проверите дали имате нужда от филтри! Тествайте филтрирана вода, за да проверите дали трябва да смените филтрите Тествайте бутилирана вода, за да проверите дали сте я държали твърде дълго след отваряне! Само с един бутон ще провери качеството на водата ви автоматично за 15 секунди. Качеството на водата се измерва в четири степени. Синьо, зелено, жълто и червено като синият индикатор съответства на отлично качество на водата. Докато червеният цвят показва че качеството на водата ви се доближава много до граница за качество на питейната вода.

Не са необходими различни препарати или материали за еднократна употреба, за да се провери дали качеството на водата ви е толкова безопасно, колкото обещава. Най-лесният точен анализатор на качеството на водата някога! Налейте всякаква питейна вода, затворете капака, натиснете бутона и изчакайте резултата! Светодиодът на устройството ще ви каже колко безопасно е в рамките на 30 секунди (15 секунди на тест). Когато е напълно зареден, WaTalk може да тества около 300 пъти, докато се наложи следващото презареждане. Презареждаите WaTalk и го използвайте неограничено! Можете да закупите преносимият тестер на качеството на вода от Кickstarter, като първите 100 поддръжници ще могат да получат WaTalk само за 79 долара!