продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

звук

Joytar най-леката и мощна китара от въглеродни влакна

Китарата несъмнено е перфектен инструмент. Те произвеждат добро качество на звука, но изискват подходящи грижи, трябва да се  предпазват от удари и драстични промени във времето. Освен това се нуждае от редовна настройка и поддръжка, за да ви издържи дълго време. Сред безброй налични материали, въглеродните влакна имат характеристиките да са леки, имат добра здравина и се отличават с изключителна издръжливост. Когато тези атрибути се приложат към китара, всичко се превръща в перфектна комбинация. Карбонът е несъмнено подходящ за създаването компактна, гъвкава и мощна китара, която да ви придружава на всяка стъпка от пътя. Joytar е изцяло изработен от въглеродни влакна от аерокосмически клас и е обвит с еднопосочна въглеродна тъкан. Пригответе се за най-леката, но мощна китара в света. Революционната технология за формоване от едно парче прави китарата естествено прилягаща и по-удобна за държане. Тази уникална структура свежда до минимум загубата на качество на звука, предлага равномерен резонанс и осигурява по-пълен звук.Патентованата структура на акустичния лъч Power Nest™ е разработена чрез обширни професионални тестове, за да гарантира най-добрите резултати. Пръчката и препрегът от въглеродни влакна са интегрирани, за да образуват изключително тънък, но здрав китарен панел. Панелът на Joytar има средна дебелина само 1 мм. Ултратънкият панел носи несравним резонанс на китарата. Само с леко издърпване, Joytar генерира чист, естествен и богат звук. Тялото и врата на китарата са комбинирани като едно цяло за безпроблемно свирене по време на дългите сесии. Профилът на кривината на шията е проектиран, за да бъде допълнително интуитивен. Независимо дали сте начинаещ китарист или опитен музикант, Joytar е вашият ежедневен партньор за безпроблемно забавление. Струните са професионално настроени с перфектната височина на струните от 2,1 мм за плавно натискане на струните. Висококачествената конструкция на врата я прави най-издръжливата китара, която някога ще притежавате.

Праговете са внимателно сглобени от никелови сплави, а заоблените ръбове са преработени с форми за промишлено производство. Тази най-съвременна изработка гарантира, че ще получите удобно изживяване при свирене всеки път. Въз основа на вътрешната кухина структура на Joytar, успешно е проектиран и изграден мощен пикап модул. Този модул приема звука на вашата акустична китара и го преобразува в електрически сигнал, който може да бъде усилен. Без да се свързвате с високоговорителите, можете да получите специални звукови ефекти, като забавяне, отзвук или вибрация. Рок или джаз? Joytar е вашият идеален избор! Пикап модулът поддържа Bluetooth връзка, така че можете да импортирате бийтове от телефона си или да записвате и възпроизвеждате аудио записи чрез музикалната програма Garageband. Създаването на изпълнение, подобно на група, никога не е било по-лесно! (Bluetooth връзката е приложима за iOS и Android).

Joytar е китара, която не изисква настройка и поддръжка. Тъй като въглеродните влакна са изключително издръжливи, те могат да издържат на налягане от 70 кг, така че Joytar не изисква сложни настройки на пръта. Независимо дали в гореща, влажна дъждовна гора или студена снежна зима, Joytar е проектиран да издържа на екстремни метеорологични условия.  Joytar тежи само 1,5 кг, което е еквивалентно на 13-инчов MacBook Pro. 91 сантиметровата китара е с размер за пътуване може лесно да се пренесе в самолета или да се постави в багажника на колата ви. Независимо дали става въпрос за пътешествие със семейството ви или за редовна разходка с приятелите ви, Joytar е проектиран да отиде навсякъде, където животът ви отведе. Китарата се предлага в Кickstarter на цена от 798 долара с 40% отстъпка от пазарната цена която ще е 1399 долара.