продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Pathfinder мини инструмент с джобен размер

Независимо дали сте механик или професионалист от друга област, някои основните инструменти са задължителни, независимо къде отивате. Всички сме имали моменти в живота ни, когато сме се чувствали сякаш трябва да държим отвертка или остър нож в джобовете ни. Понякога търсим отварачка за бутилки, с която да отворим любимите си напитки в движение, докато друг път търсим някой, който може да ни услужи с пила. Нека бъдем реалисти, не можем да държим всички тези инструменти с нас, където и да отидем. Нито можем да държим кутиите си с инструменти на разположение през цялото време. И така, какво е най-доброто решение за такива нужди тогава? Може би си мислите, че няма практично решение, но какво ще стане, ако ви кажем, че Antdesign е измислил такова?

Да, вече е възможно всеки да има всичките си основни инструменти под ръка и на едно място с тях, благодарение на този невероятен продукт, наречен Pathfinder. Просто казано, Pathfinder е единичен инструмент с джобен размер, който можете да използвате за множество ежедневни цели. Този уникален инструмент е един от най-малките, но и най-острият нож в света със сменяеми остриета. Но това не е всичко за този продукт! Това също е скоба, която може лесно да се използва като отвертка, когато е необходимо. Налице са шестостенни отверки от 6 и 4 мм в задният  край. Освен това, той работи еднакво добре като отварачка за бутилки и има измервания в инчове и милиметри отстрани, което ви позволява да го използвате и като прецизна линийка. Не само това, но универсалният инструмент също има пила от едната си страна, която ви позволява да почиствате и подравнявате ноктите си в движение.

И накрая, дизайнерите са се погрижили да не пропуснат никакъв шанс да направят този продукт полезен и практичен и следователно оборудвали са го с малко сияние от вътрешната му страна, чрез фосфоресциращи елементи за да му позволи да бъде и ваш помощник в тъмни времена. Инструмента е с размери само 62 мм дължина, 12 мм ширина и 7 мм дебелина и се предлага в избор от месингова или титаниева конструкция – според съобщенията тежи 23 грама в първата и 12,5 грама във втората. Трудно да се повярва в нещо толкова малко като Pathfinder, може да има толкова много практически приложения, но все пак може да опитате да го използвате и сами ще видите как това е може би инструментът, от който имате нужда през целия си живот.

Титановата версия е изработена от Titanium Grade 5, което го прави един от най-здравите и дълготрайни инструменти, които някога ще получите. Целта зад създаването на такъв продукт е проста: да се сведе до минимум броя на инструментите, от които човек се нуждае в ежедневието си, като им даде един, надежден инструмент, който прави всичко! Pathfinder се предлага в Kickstarter на цена от  от 39 долара за месинговата версия и 49 долара за титаниевата – тези цифри са с 35 процента по-ниски от планираната цена на дребно.