продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Avadar С3 високо ефективен хибриден E-Bike

Запознаите се с Avadar С3 високо ефективен електровелосипед който разполага с мотор със средно задвижване и сензор за въртящ момент с висока точност , Avadar С3 ви позволява да покорявате по-стръмни склонове . Интелигентното решение за захранване спестява 30% на батерията, докато обхватът на каране е удължен до 100 км. По-бързо пътуване до работното място, по-ефективна тренировка или колоездене на дълги разстояния, Avadar С3 е тук. Това е хибриден пътнически електрически велосипед за всички пътища.  Той е по-лек, по-гладък и по-бърз от всеки механичен велосипед на пазара. Avadar C3 насърчава развитието на електрическите велосипеди чрез непрекъснати иновации, осигурявайки нов тласък за по-добро пътуване.  250 ватовия мотор със средно задвижване има 80 Nm по-голям въртящ момент .

Въртящият момент на двигателя се променя чрез скоростната система и текущата предавка. Като осигурява максимална скорост от 45 км/ч така че изходният въртящ момент на двигателя може да се регулира по-широко. По този начин способността за катерене се увеличава драстично .Така че  вашята скорост на возене се повишава естествено и без усилие.  Моторът със средно задвижване на Avadar го превръща в звяр за катерене. Двигателят може да получи повече въртящ момент при същата консумация на енергия по време на изкачване, така че може да изкачва 30 градусов наклон и да осигури по-дълъг обхват. Предният и заден дерайльор на Avadar предлага отзивчиво, бързо и прецизно превключване за вашата настройка 2×8. Вашият 16 скоростен дерайльор прави Avadar универсален специалист за различни пътища. Налице са 5 нива на електрическо педално подпомагане.

Тук присъства напълно скрита подвижна интегрирана батерия. Батерията може да се зареди само за 3 часа и  лесно да се сваля или монтира в рамката без инструменти.  Благодарение на високоточния сензор за въртящ момент и 30% по-ефективен двигател , с батерията от 10 Ah, и капацитет 2500 mAh на Avadar ви осигурява 100 км в режима на педално подпомагане. Предното окачване омекотява возенето на раменете, което прави карането по-удобно , държи предното колело на земята, осигурявайки по-добро управление , особено в завой. Avadar C3 е оборудван с мощни хидравлични дискови спирачки и трансмисионна система, оптимизирана за офроуд. Avadar C3 тежи 25 кг като има товароносимост от 100 кг. Интелигентният цветен дисплей осигурява показването на мощност, скорост и разстояние .

Проверявайте състоянието си на каране по всяко време. Между другото, не се колебайте да карате своя Ebike в дъжда ! Цветният TFT дисплей и моторът със средно задвижване са водоустоичиви с клас IP67. Фаровете могат да се адаптират към дневната светлина подобно на тези на автомобил.  Електровелосипедът се предлага в  момента в две версии, спортната версия която може да ви отведе до планини и гори, и  градската версия която  би била идеална за пътуващите. Искате по-бързо пътуване до работното място, по-ефективна тренировка или колоездене на дълги разстояния? Avadar ви помага над множество терени и повърхности.  Цената на която се предлага Avadar C3 в Indiegogo e 1499 долара с 31% отстъпка от пазарната цена.