продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Magyip микроскоп с 400X увеличение за вашия смартфон

Независимо дали го използвате за изследвания, образование или просто за забавление, от наблюдение на микроорганизми или клетки до минералогия и наука за материалите, с Magyip можете да получите достъп до микросвета в детайли! Микроскопът за смартфон Magyip може да превърне вашия смартфон в микроскоп за 5 секунди. Отличен дизайн, атрактивен моден външен вид, максимално 400X увеличение, лесно поставяне на вашия телефон, който можете директно през камерата, за да правите видео в реално време и ясна снимка без приложение. Magyip прави вашия смартфон сравним с професионален или лабораторен микроскоп! Би било прекрасен подарък за вашия приятел или деца за учене или с интерес да откриете микросвета, който никога не сте виждали в ежедневието си.

Изследвайте микроскопичния свят с най-мощния, компактен и лесен за използване микроскоп за вашия смартфон! Magyip има максимално 400x увеличение на обектива, 2nm разделителна способност, 6-стъклен HD обектив за правене на HD картина и видео, показвани на екрана на вашия телефон. Повече подробности могат да се видят ясно. Позволява ви да видите ясно и най-малките детайли на екземпляри, като растения, монети, диаманти, запояване и др. Magyip е много проста операция, обективът може лесно да се постави в калъф за телефон и автоматично да подравни основната камера на телефона ви, за стабилна връзка и без настройка, помага ви да снимате ежедневни обекти в движение, без тромави стъпки.

Magyip има CPL филтър, който може ефективно да елиминира отраженията и да намали хроматичните аберации, за да възстанови цвета на обектите. Предоставяйки контрастни изображения, защитавайки лещата от отблясъци. Лесно за поставяне оптичното стъкло е 4 елемента в 4 групи. винаги можете да се насладите на наблюдение на птици освен наблюдение на микро света. Въпреки удивително леката им конструкция, тяхното голямо увеличение и многослойно покритие им помагат да предоставят брилянтно качество на изображението. Не е нужно да изтегляте никакво приложение, просто отворете режима на камерата на смартфона си, след което сте готови да се наслаждавате на снимането.

Изследвайте микросвета и споделете своите открития с приятели с споделяне с щракване. Споделете ги с приятели в мрежата. Magyip е лек от 3,5 g и тънък до 12 mm. Няма нужда от батерии, компактен размер е точно като пакет монети! Може лесно да се постави в джоба, удобен е за носене на наблюдение и използване по всяко време и навсякъде за правене на снимки и видео. Компактният мини обектив се предлага в Kickstarter на цена от 45 долара с 24% отстъпка.