продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Roadie Coach дигитален музикален учител

Запознайте се с Roadie Coach това е музикален преподавател, записващо устройство и  контролер с цифров интерфейс. Това е първият инструмент по рода си благодарение на своя контактен микрофон, стандартен микрофон, WiFi, Bluetooth и две сензорни повърхности. Roadie Coach използва музика и текст от песен, която учите, за да сравни вашето изпълнение с оригиналното парче. Това осигурява здрав и висококачествен сбор от данни и гарантира, че Coach наистина ви дава обратна връзка, която ще ви отведе към майсторство. Това е инструмент за проследяване на активността (като Fitbit) на вашето музикално пътешествие, който ви помага да се мотивирате и управлявате и да се учите с помощта на информация. Roadie Coach е вашият музикален учител който може да ви помогне с акустична и електрическа китара, укулеле и пеене на почти всяко ниво. Не са необходими съществуващи таланти или знания, за да започнете с Coach. Докато опитните играчи ще обичат да усъвършенстват песните, които свирят от известно време, дори и най-зелените сред нас ще намерят процеса на държане, настройка и свирене на инструмент за първи път много по-малко плашещ с Roadie Coach до тях.

Когато се учите да пеете и свирите едновременно, треньорът внимателно ще слуша гласа и инструмента ви и ще ви даде обратна връзка. Музикалният учител  проследява и записва вашето свирене и ви дава динамична обратна връзка за това как се подобрявате. Ще ви помогне да се научите да свирите любимите си песни стъпка по стъпка, докато успеете да изпълните изцяло оригиналните песни. По пътя Coach ще предложи области на фокус, които са специфични за вашите нужди. Не сте сигурни как да държите инструмента си? Нуждаете се от помощ с имената на низовете? Или как да позиционирате пръстите си? Треньорът ви е покрил отдолу до горе. Хардуерът  – прави събирането на качествени данни и записването на вашия напредък лесно. Край на пълните с ехо телефонни записи, практикувайте навсякъде, където сърцето ви пожелае и не се колебайте да пеете заедно. Приложението Coach гарантира, че винаги имате своите бележки върху какво да работите по-нататък. Споделяйте лесно напредъка си, избирайте нови песни, които да свирите, или копайте дълбоко в историята на тренировките си. Получавайте обратна връзка за музиката си за минути. За да започнете, прикачете Roadie Coach към избрания от вас инструмент. Меките подложки му осигуряват добър захват, като същевременно предпазват инструмента ви от повреда.

Learn To Jam with the Roadie Coach | WERD

Използвайте приложението Coach, за да следвате акордите и моделите на свирене, докато работите за усъвършенстване на представянето си. Докато се упражнявате, вградените микрофони записват и анализират всичко, за да можете да получите незабавна обратна връзка за представянето си. Треньорът ще ви даде насоки и ще ви покаже места, където можете да използвате допълнителен фокус. Използвайте тези указатели и обратна връзка, за да пуснете песента си със собствена скорост, докато завършите всяко ниво на майсторство. Можете просто да го прикрепите към вашия инструмент и всеки път, когато се почувствате вдъхновени да записвате, просто докоснете бутона за запис. По този начин можете да запазите вашите музикални идеи, да практикувате и джем сесии и да ги слушате отново или да ги редактирате и смесвате както искате. Roadie Coach е в състояние да доставя многопистов запис в движение. Снабден е с елегантен контактен микрофон и изключително способен микрофон за записване на всички ваши изпълнения и тренировки. Когато се учите да пеете и свирите едновременно, треньорът внимателно ще слуша гласа и инструмента ви и ще проследява показателите за изпълнение за всеки от тях.

Coach е оборудван с интуитивен LED сензорен интерфейс, така че можете ясно да визуализирате и контролирате интересни елементи от вашата музика. Два сензорни плъзгача на Coach позволяват взаимодействие на инструмента с аудио приложенията и вашата DAW (цифрова аудио работна станция). Получете достъп до библиотека от стотици песни от всички музикални жанрове, включително поп, рок, инди и други. Ще се добавят повече песни всеки месец и има стотици песни, готови за изследване. Roadie Coach е рекордер, свързан с Wifi и Bluetooth. Това ви позволява да имате достъп до записи от лаптоп или телефон, без да се налага да го включвате. Coach има два аудио жака 1/8 инча (3,5 мм), аудио вход и аудио изход. Можете да закупите вашият музикален учител от Indiegogo на цена от 159 долара с отстъпка от 20% от пазарната цена която ще е 199 долара. Очаквана доставка октомври 2022 г.