продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

архитектура

The Woodlands Hideout уединено уютно убежище

Уединеното бягство е това, от което може просто да се наложи да се заредим след стреса от последните години заради пандемията от COVID-19. Светът може да се е върнал към предишното си усещане за нормалност. Но кой може да каже, че вече не можем да се потопим в красотата на природата и да излезем извън мрежата? Особено когато имате The Woodlands Hideout в маршрута си, тогава никога не можете да кажете не на едно странно и уютно убежище.

Тази малка, вдъхновена от природата хижа почива сред гористият пеизаж на гигантски борови дървета в Санди, Орегон, Съединени щати. Това е хижа с площ от около 18 кв/м, сгушена в уютен частен краи на гората на около 60 метра от главния имот на архитект Рико Кастилеро, наречен Woodlands. Това е самостоятелен дом за отдих с модерни удобства, включително Wifi, преносим климатик, мини хладилник и кухненски бокс.

Освен това разполага с тоалетна и вана и печка на дърва, която разделя цялото пространство на две части. Освен това The Woodlands Hideout има частен вътрешен двор, където можете да лагерувате за времето, прекарано на открито. Въпреки това, за тези студени дни все още можете да попиете красотата на природата от комфорта на вашата спалня. Леглото гледа към прекрасната природа отвън през големи стъклени прозорци.

Кастилеро се е уверил, че структурата на кабината отговаря на гористият  терен. Като такъв той се увери, че формата на дома може да е в хармония с листата и игличките на бора, които падат от клоните на дърветата над главата. Единият край на покрива постепенно се издига, за да побере горещия душ и кухненския бокс. Печката на дърва функционира като преграда между пространството за спане и малката трапезария на кабината.

The Woodlands Hideout се отличава с уникална форма и изработена по поръчка стоманена рамка. Като е използвана и облицовка от ориентирана дъска (вид плочи от слепени дървесни частици) за интериора за единен, но органичен вид. Ще ви харесат големите прозорци, печката на дърва и успокояващата естетика. Въпреки че отпечатъкът на пространството е малък, изживяването е много фокусирано навън, така че се чувства много обширно с извисяващите се дървета.

The Hideout е една от малкото структури, разположени в имота с основна къща, разположена разположена на близо. Но поради зеленината и топографията на района, определено се чувства частен и уединен.  Гостите са помолени да останат близо до малката къща и да уважавате пространството около другите сгради,

Това е наистина уютно убежище дори на пръв поглед. The Woodlands Hideout е малко и уютно място за отстъпление, създадено с толкова много любов и с надеждата, че гостите могат да се потопят в красотата на природния свят, който все пак предлагат и някои малки  но важни удобства. Цена за две нощувки в Airbnb е 743 лева.