продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Gerber Stake Out за вашият лагер на открито

С предстоящата смяна на сезоните дейностите на открито за тези, които са избегнали студения климат, със сигурност ще се увеличат. За щастие Gerber Gear е тук, за да посрещне вашето пътуване на всяка стъпка от пътя, като през цялото време се побира в дланта на ръката ви. Новият мултиинструмент Stake Out на марката е съобразен с пътеките и гарантирано ще направи къмпингуването много по-лесно. Това е иновативен инструмент, създаден за управление на къмпинга, като всеки от 11-те инструмента служи за отделна цел. Мултиинструментът с ол инклузив е оборудван с всичко, което сметнете за необходимо в за вашето пребиваване сред природата, като всички те са базирани на 5,5 сантиметровото острие Scandi с обикновен ръб със заключване на рамката.

Gerber in 2022: The Stake Out Multi-tool | Everyday Carry

В допълнение към това, Stake Out служи като шило, отварачка за бутилки, ударник за феро пръчка, пила, трион и дори чифт ножица, инструмента ви позволява да разрежете почти всичко благодарение на безбройните режещи инструменти. Включва още линийка и пинсета. На първо място, включеният ударник за феро прът ще помогне за запалването на буен огън, който да пламне в малките часове. След като накарат тези трупи да пукат, къмпингуващите могат да отворят бирата си със задължителната отварачка за бутилки на Stake Out и да започнат да се наслаждават. 5,5 см  острие с обикновен ръб, трион и ножица се грижат за задачи за рязане в и извън лагера, от дърва и подпалки, до въже и канап, до приготвяне на храна. Изскачащите пинсети са там, за да се справят с нещастни сблъсъци с кърлежи, трески, бодли кактуси и други опасности на открито.Compact Camping Multi-Tools : Gerber Stake OutВъпреки че всички тези инструменти са впечатляващи и значително полезни сами по себе си, истинският открояващ се елемент на Stake Out е изключително удобното му изтегляне на колове за палатка, което ви позволява да опаковате вашето лагерно оборудване много по-бързо от нормалното. В рамката е вграден здрав карабинер, което го прави лесен за закопчаване и пренасяне. Инструментът Stake Out camp се справя с дейностите, пред които е изправено всяко пътуване: създаване на лагер, поддържане на тялото и екипировката, готвене и опаковане. Теглото, гъвкавостта и възможността за опаковане повлияха на дизайна, правейки този многофункционален инструмент идеалният спътник за всяко пътуване и всяка задача.

За да вървите с останалата част от ежедневната си екипировка за носене , можете да избирате от три различни подходящи цвята за вашия Stake Out: сребърен, графитен и бронзов. Ако сте почти готови да излезете на открито, но ви липсват няколко удобни инструмента от оборудването, които биха помогнали по пътя, тогава предстоящото издание на Gerber със сигурност ще ви помогне. Гъвкавият мултиинструмент Stake Out е наличен на сайта на марката с цена 55 долара.