продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

NEW Juiced RipCurrent S производителност и несравнима мощ

Juiced Bikes, производител на електрически велосипеди от Калифорния, пусна най-новия си електрически велосипед, NEW RipCurrent S Step-Through. Моторът предлага изключителна производителност, несравнима мощност, безкрайна функционалност и много забавления от карането! Новият RipCurrent S Step-Through, е зареден със супер-премиум компоненти и гъвкава отворена рамка за безопасно, бързо и удобно монтиране/демонтаж. Тази интригуваща опция привлича и жени към целевата си аудитория, които търсят комфортно каране с достатъчно мощност и обхват. RipCurrent S Step-Through е оборудван с мотор Bafang 1000-W Geared Hub, който произвежда 80 Nm въртящ момент и предлага скорости с помощта на педално подпомагане до  45 км/ч.

Juiced rolls out step-through version of RipCurrent S fat-tire ebikeДвигателят предлага 1300 вата пикова мощност за всички ваши приключения на и извън пътя. Масивната 52V 19.2Ah заключваща се и сменяема батерия, доставяща 994 ватчаса мощност, дава на новия електронен велосипед максимален обхват на зареждане от 112 км в режим на Eco Assist. Най-модерната технология на за педално подпомагане включва както сензор за въртящ момент, така и каданс подпомагане на педала. Тази технология с двоен сензор измерва силата на педала 1000 пъти в секунда и прецизно прилага мощност, пропорционална на вашето собствено усилие при въртене на педалите. Тук присъства и сензор за каданс с висока разделителна способност с над 100 сигнала на оборот на манивелата. Това ниво на чувствителност на практика елиминира забавянето, което се усеща при традиционните сензори за каданс с 12 магнита.

Други характеристики на мотора включват окачваща вилка, хидравлични дискови спирачки, 26-инчови 10 см широки супер гъвкави и устойчиви на пробиване гуми Kenda, здрава задна стойка с багажник за товар до 22,6 кг товар, 9-степенна Shimano трансмисия с плавно превключване и 1050-лумена фар. Налице е и възможността за незабавна енергия с интуитивната и удобна дроселова клапа с палец  предлага се като стандартна функция в изцяло електрически режим ако предпочитате да не въртите педали, въпреки че скоростите само на газта са ограничени до 32 км/ч. Супер ефективния RipCurrent S ви помага когато искате, газ, когато искате повече помощ при мотора и по-голямо ускорение!

Juiced RipCurrent S Step-Thru launched as new giant-battery fat tire e-bike

Малък LCD Matrix дисплей, монтиран на кормилото, предоставя безброй опции за проследяване на пътуването като изминатите километри и оставащия заряд на батерията ви и др. Подобрената функционалност на Juiced дисплей предлага изключителна персонализация с пет режима на каране, включително лесно педалиране и пестещ батерия ECO режим, до високоскоростно каране с режими Sport и Race.  NEW Juiced RipCurrent S Step-Through е на цена от 2499 долара и се предлага в четири различни цвята – бял, черен, светло син и жълт. Вече е наличен за предварителна поръчка, като доставката се очаква да започне от април.