продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

eufy Video Smart Lock 3 в 1 умна дигитална ключалка

Където и да сте, сега можете да видите кой е на входната ви врата и да го посрещнете вътре с eufy Video Smart Lock тази най-нова иновация от eufy Security ви предоставя най-доброто 3-в-1 интегрирано удобство, за да ви осигури по-добро изживяване на вашата врата. Гледайте как посетителите се приближават, получавайте известия за заключване и отключване в дома си получавате и най-бързото отключване с пръстов отпечатък само за 0,3 секунди. Вижте най-новите постижения и технологии, които правят Video Smart Lock да се вписва точно във вашия дом. Вижте как гостите ви пристигат и ги приветствайте у дома от телефона си с Video Smart Lock. Тази усъвършенствана интеграция 3-в-1 дигитална ключалка съчетава 2K камера, усъвършенствана технология за известяване на видео звънец и най-бързата защита на пръстов отпечатък Smart Lock в 1 устройство. Освен това можете да съхранявате всякакви записи, без да плащате нито една абонаментна такса – подсигурявайки дома и портфейла си.

Die neueste Türklingelkamera von Eufy ist auch ein Smart Schloss!

С мощна 2K камера можете да забележите всеки детайл и да направите комплимент на гостите си, докато ги посрещате у дома. Голямото зрително поле от 160°, показано във формат 4:3, прави гледането на входната ви врата естествено и приятно. Освен това технологията Wide Dynamic Range прави видеото ясно дори в най-ярките дни, докато 4 инфрачервени светлини гарантират, че ще видите всеки през нощта. Намалете 95% от тези досадни фалшиви аларми с интелигентно двойно засичане на движение. Комбинирайки чувствителността на пасивното инфрачервено (PIR) откриване с усъвършенстван радар, Video Smart Lock може да отчита точно до 6 м  разстояние. А с допълнителния филтър за разпознаване на хора ще получавате известия само когато това има значение. Освен това, допълнителната чувствителност на Loitering Detection ви позволява да действате бързо, ако някой се доближи до верандата или си скита около вашия имот.

Eufy Security announces a new doorbell camera that's also a smart lock -  The Verge

Идентифицирайте всеки обект с 99% точност с функцията за откриване на хора, домашни любимци и превозни средства на Video Smart Lock. Той филтрира ненужни известия за люлеещи се дървета и ви предупреждава само когато навън има нещо наистина подозрително. Освен това можете да настроите AI режим, за да научите Video Smart Lock да ви уведомява за нужните ви спецификации. Използвайте вградения Wi-Fi на Video Smart Lock, за да наблюдавате посетителите си в пълна 2K резолюция. След като потвърдите кой е отвън, отключете дистанционно вратата за вашия посетител, дори и да не сте вкъщи. Auto-Lock е с гръб, ако случайно забравите да заключите вратата зад себе си. Сензорът за геомагнетизъм и жироскопът точно определят позицията на вратата в рамките на 0,75 мм и действат за секунди, за да поддържат дома ви защитен. И ако трябва бързо да излезете навън, просто задайте обратно отброяване, за да запазите вратата си отключена до 3 минути.

Осигурете си спокойствие със сертификацията на Video Smart Lock – успешно заключена и отключена повече от 200 000 пъти. Освен това е издръжлив, издържа на 40 000 натискания на клавиатура, 10 000 нютона тест на издърпване и 10 000 теста за удар – всичките сертифицирани от професионални организации. За защита срещу елементите, Video Smart Lock има степен на водоустойчивост IP65 и работи при температури от -30°C до 70°C). Video Smart Lock може лесно да се монтира в рамките на 15 минути само с отвертка. Батерията може да се зарежда чрез USB-C или тип C кабел. Може да издържи около 120 дни с включени всички функции. За всеки случаи разполагате и с физически ключ. Можете да закупите интелигентната дигитална ключалка от Kickstarter на цена от 229 долара с 42% отстъпка от пазарната цена която ще е 399 долара.