продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

OCTO мултифункционален карабинер

Обичаме многофункционалните инструменти и харесваме карабинери, но карабинерите обурудвани с много инструменти са рядкост.  Да се насладите на красив мулти инструмент направен с ЦПУ от първокласен титан, стомана или алуминий, който никога няма да се износва е предизвикателство. Мултифункционалният гръбнак на карабинера ви позволява да го обурудвате като добавите свои собствени персонализирани части. Така се ражда OCTO, дизайнът му има повече от 18 вградени функции. Уникалният дизайн на гръбнака е разработен, за да разкрие още повече възможности – разработен е специален 3-в-1 държач за битове от 4 и 6 милиметра  както и  за специалните битове на Leatherman.

Той е с 30% по-тънък от обикновените държачи за битове, за да запази елегантен и безпроблемен дизайн . Единственият по рода си държач за битове е скрит в гръбнака, създаден от закалена инструментална стомана за максимална здравина. Завъртете държача за битове, ще имате достъп до разбивач на стъкло – направен от свръхтвърд C2 волфрамов карбид, за да помогне на вас или други хора в спешни случаи. Отверката права и крастата изглежда блестяща, готова за действие и ще ви даде способността да се борите с най-обикновените винтове, които откриете по пътя си. Гаечният ключ е там, защото това е един от онези инструменти, които когато имате най-голяма нужда от него а той го няма никъде.

Добавен  е малък режещ ръб отстрани на плоската глава на отверката. С времето ще се направят по-функционални части за вас. Закачете ключовете си без усилие в основното тяло на карабинера или ги закачете в ключалката. С OCTO ще имате инструменти със себе си, където и да отидете, като държите ключовете си близо, закачени за колана или чантата си. Добавена е отварачката която служи като лост и с вградения дизайн на вилицата захваща пирони по-лесно. Наличието на подходящо устройство за отстраняване на тел е чудесно, за да получите правилния разрез, без да повредите жицата.

Налице е и пила и измервателна линия, както и инструмент за издърпване. Карабините са полезни – и OCTO не е различно – хубаво е, функционално и изглежда страхотно. Закачете го от каишката на колана си с ключовете си за лесен достъп или на чантата си, когато трябва да носите нещо допълнително или да свържете няколко предмета. Мултиинструмента се предлага в Kickstarter на цена от 44 долара с отстъпка от 25% от пазарната цена която ще е 59 долара.