продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Bob компактна и автономна съдомиялна машина

Виждали ли сте някога цветна, умна и стилна съдомиялна машина за плот. Е време е да се запознаете, това е Bob , мини съдомиялната машина. Интелигентната съдомиялна машина Bob е най-бързата и най-компактна съдомиялна машина в света и не се нуждае от професионална инсталация. Просто го сложете на кухненския плот, напълнете резервоара с вода и сте готови! Боб е малък, но невероятно просторен, с ширина само 34 см. Bob може да побере чинии до 29 см в диаметър, уникално за съдомиялна машина от този размер. Bob може да изглежда малък отвън, но е шокиращо просторен отвътре! Неговата персонализирана поставка за чинии е проектирана за максимално пространство – побиращи се чинии, купи, чаши, тигани, сребърни прибори и други! Вдъхновена от професионални съдомиялни машини, адаптивната кошница на Bob може да бъде персонализирана, за да отговори на вашите индивидуални нужди, като същевременно гарантира лесна работа и оптимално измиване. Това гъвкаво оформление означава, че Bob се адаптира към всички видове ястия и по този начин е полезен за всякакви случаи. Прекрасно, нали? Например, можете да измиете 16 чаши за 15 минути за офиса или ежедневните си съдове само за 20 минути!

Bob е  съдомиялна машина, която може да работи без водоснабдяване благодарение на вградения резервоар за вода от 3,9 литра. Можете да източите водата като, включете маркуча за източване на водата към задната част на Bob и я изхвърлите в кофа или свържете маркуча към сифонна дренажна тръба (обикновено достъпна под мивката). С тези функции Bob пасва навсякъде! Във вашата кухня, вашия офис, вашата лодка, дори във вашия кемпер, Bob може да отиде с вас навсякъде! Съдомиялната машина Bob използва 3D многопосочен душ технология, разработена изключително от Daan Tech, която дава на вашите съдове цялостно почистване на 360°, независимо дали става дума за мазни съдове за печене или вековна мръсотия, изсъхнала върху чаша. Bob разполага със светлинен панел с LED технология , който консумира малко енергия, но е изключително ярък, за да освети вашите съдове и да подобри настроението във вашата кухня. Bob може бързо и ефективно да измие ежедневните чинии на двама души само за 20 минути с Експресната програма!

Bob има 5 стандартни програми за измиване, които могат да се избират свободно в зависимост от състоянието на съдовете за хранене. В допълнение към това, Bob има и безводна UV-C програма за дезинфекция. Той може да дезинфекцира всички видове предмети за 20 минути: маски, съдове, портфейли, ключове, бебешки бутилки и др. UV-C модулът убива 99% от бактериите и вирусите с безводен цикъл. Знаете ли, че за ръчно измиване на чинии за двама се използват около 19 литра вода, но същият брой чинии консумира само 3,9 литър с Bob? Това означава, че машината използва 1/5 от водата, отколкото миенето на ръцете. Bob е първата съдомиялна машина със сензорна врата. Докоснете дръжката на сензора за безпроблемно отваряне. Дори ако ръцете ви са пълни, благодарение на тактилното отваряне на вратата, няма нужда да оставяте нещата, просто докоснете! Съдомиалната притежава най-ефективната система за разпределение на перилен препарат за съдомиялна машина „всичко в едно“ в света.

Bob в комбинация с касетата Bob е най-ефективният и екологичен начин за почистване на съдовете, тъй като е концентрат на почистващ препарат! Работи като като музикална касета, просто вмъкнете и натиснете пускане. След каето касетата се грижи за миенето на вашите съдове за следващите 30 цикъла, само с едно зареждане. Като цяло праховете, течностите и капсулите в супермаркетите също са съвместими със съдомиалната. Изсипете прах или течност за съдомиялна машина (около 1-3 супени лъжици/6 g) директно в машината. За капсулите ще зависи от цикъла. Несъмнено компактата и икономична машина има място сред кухненските ви уреди  в времена в които пестенето на енергия и вода се превръща в задължение на всеки. Съдомиалната може би ще се превърне в постоянен аксесоар сред уредите във вашият кемпер или каравана. Можете да поръчате вашата машина в Kickstarter на цена от 379 долара. Ако кампанията е успешна доставката ще е през септември 2022 г.!