продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Zuma Lumisonic звук и светлина 2 в 1

Новата британска технологична компания Zuma пусна това, което нарича „първият в света високопроизводителен продукт, който съчетава аудио и светлина, за да даде на потребителите невероятно потапящо изживяване“. Zuma Lumisonic е ултра-компактен двупосочен високоговорител с нискоенергийна LED светлина, всичко това поместено в лесно монтируемо осветително тяло на тавана. Фирмата казва, че предлага практически невидимо, безжично и безпроблемно аудио изживяване, което съчетава биологичен ритъм и осветление за настроението. Тъй като това е осветително тяло, звукът се излъчва вертикално надолу от тавана. Под капака има следващо поколение HD-аудио клас D монолитен усилвател, управляван от най-добрия в класа аудио четириядрен процесор. Всеки канал е активно филтриран и управляван от усъвършенствани DSP алгоритми за максимизиране на детайлите и производителността, така че да можете да се насладите на наистина потапящо звуково изживяване.

zuma speaker light for Sale OFF 60%

Всеки аспект от дизайна и корпуса на високоговорителя е настроен и усъвършенстван, за да се гарантира, че когато се съчетае с уникалната електроника, той осигурява темп, ритъм в изключителни детайли. Zuma използва персонализирана безжична система за свързване с няколко стаи, която се адаптира автоматично към вашата среда. Lumisonic също се управлява с глас – той ще работи с Alexa при стартиране, въпреки че все още ще имате нужда от устройство, свързано с Alexa, някъде във вашия дом. Има вградени в приложението Zuma серия от функции, които ще позволят на потребителите да възпроизвеждат атмосферни звукови пейзажи и да ги комбинират със симпатични светлинни тонове. Помислете как да превърнете банята си в спа център от висок клас с музика и осветление за настроение, да свържете вашия фитнес машина или велотренажор чрез Bluetooth за реална атмосфера на въртене като на състезание или звука на дъжда, докато спите под навес от високоговорители Zuma.

Устроиството е и осветление, ориентирано към човека. Представете си сутрин хладната бяла светлина насърчава освобождаването на кортизол, осигурявайки активиращ и повишаващ концентрацията ефект. Топлата бяла светлина вечер стимулира производството на мелатонин, което ни кара да се отпуснем и да се чувстваме уморени, в съответствие с биологичните процеси в тялото. С над 100 стъпки на затъмняване, системата за осветление Zuma позволява супер плавни настройки. Температурата на топла към хладна светлина варира от 2800k до 4800k, а биологичен ритъм на Zuma автоматично отразява интензитета и цветовата температура на естествената светлина. Zuma звук и светлина идва в  интелигентният дом в един лесен за инсталиране пакет, който дискретно се вписва във всеки интериор и визуално хармонизира с всяко осветително тяло с диаметър 9,5 см.

Zuma също така казва, че е включила технология, която по-късно тази година ще позволи на потребителите да разширят възможностите на устройствата, за да включат сензори за движение, аларми за дим и системи за сигурност. Можете да модернизирате Zuma и дори да използвате съществуващите си електрически кабели и ключове за осветление. Zuma ще съживи вашата среда, когато се използва при ремонт или ако строите нов дом. Насладете се на звук, който е богат на детайли и наистина завладяващ. Насладете се на брилянтно осветление, което можете да настроите според настроението си за всяко пространство и среда. Lumisonic на Zuma идва на цена от 375 британски лири за брой.