продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

часовници

Garmin Instinct Solar 2 за соларна автономност

В последно време захранваните от слънцето часовници набират популярност. Стремежът към автономност която тази енергия дава изглежда много привлекателна. Задачи когато проследяването на активността на пълен работен ден само със соларна енергия беше предизвикателство пред часовниците на Garmin. Изглежда че с излизането на Garmin Instinct Solar 2 се прави крачка напред в осигуряването на пълна автономност само от слънчева светлина. Новият спортен часовник може да се похвали с възможността да работи непрекъснато в „режим на интелигентен часовник“, който има проследяване на активността, мониторинг на сърдечната честота, наблюдение на здравето и проследяване на съня. Точно така, стига да не активирате GPS, той може да продължи да работи, без да е необходимо да бъде захранван от батерията, така че това е доста надграждане на производителността от предишната итерация. Поне това е обещанието при идеални условия. Garmin Instinct 2 Solar е спортен GPS часовник със слънчево зареждане с монохромен MIP екран, който е разделен на два прозореца, основен кръгъл панел в центъра на кутията и по-малък кръгъл панел в горния десен ъгъл. Това е умно оформление, което ви позволява да показвате подробна информация в главния прозорец и икони за известия в по-малкия, което му позволява да показва повече информация, без да претрупва главния екран. Както при другите GPS спортни часовници на марката, той е проектиран като инструмент за обучение, който може да следи статистика за активността, сърдечен ритъм, консумацията на кислород и различни други показатели. Има вградени спортни приложения за различни видове дейности, от различни видове бягане, колоездене и плуване до голф, тренировки във фитнес зала и всякакви видове спорт на открито.

الغموض استيقظ تحول garmin instinct solar 2 - cfbcsonisweb.com

Garmin Instinct 2 Solar може да предоставя предложения за ежедневна тренировка, които вземат предвид предишните ви дейности и текущото ниво на фитнес, като същевременно предлага подходящи периоди за възстановяване, така че ще знаете колко време да си починете, преди да се върнете. Може също да проследява нивата на стрес, енергийните резерви, нивата на кислород, циклите на съня и общите нива на здраве. За отдих на открито той използва вградения GPS, за да предлага навигация от точка до точка, картографиране на проследяване и други познати навигационни функции, така че можете да го използвате, за да ви помогне в походи и други приключения на открито. Налице са сензори, включително висотомер за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осов електронен компас.

Функцията за непрекъснат режим на смарт часовник, която те рекламират, например, все още изисква излагане на слънце при условия от 50 000 лукса в продължение на три часа на ден. Ако не се появи толкова много слънчева светлина, батерията може да осигури до 28 дни режим на смарт часовник или 30 часа GPS режим между зарежданията, като слънчевото зареждане го удължава тук-там. Освен това, Power Manager ви позволява да удължите живота на батерията, като контролирате какви настройки и сензори черпят енергия. Други екстри включват 45 мм калъф, 10ATM водоустойчивост, помощ за безопасност и, разбира се, различни функции на смарт часовник, когато са сдвоени със смартфон (известия, съобщения, музикални контроли). Garmin Instinct 2 Solar е наличен сега на цена от 449,99 долара.