продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

звук

Sony Walkman за безкомпромисен звук и брилянтно качество

Не знаем колко хора всъщност използват преносими музикални плейъри с висока разделителна способност. Но ако все пак възнамерявате да се похарчите пари за хай-фай музикален плейър, от висока класа може си да вземете Sony Walkman NW-WM1ZM2. Подобно на много модерни преносими hi-fi устройства , той приема форм-фактор на смартфон, със сензорен дисплей, украсяващ предната част на устройството за лесна навигация и контрол на възпроизвеждането. За разлика от повечето телефони, които се предлагат в пластмасов или алуминиев корпус, този има изрязано шаси от 99,99 процента чистота позлатена безкислородна мед с обработена алуминиева задна част, която, твърди екипът, допринася за висококачествен звук, като същевременно придава луксозно и първокласно усещане. Басовите ноти са ясни и мощни, атмосферата е по-разширена, а звуците от среден и висок диапазон се изпълняват точно и прецизно.

Sony yeni Walkman müzik çalarlarını tanıttı | Technopat Sosyal

Sony Walkman NW-WM1ZM2 може да се похвали с потребителско изживяване, което, както твърди екипът, „поставя нов еталон в чистото качество на звука и изтънчеността на слушането“. Постига това чрез използването на технологията за цифров усилвател S-Master HX на екипировката, която обещава да намали изкривяването и шума в широк диапазон от честоти, произвеждайки богат и плътен звук. Проектиран да поддържа изход с висока мощност, той идва с по-силно захранване от предишните версии в серията Signature, както и с високополимерни кондензатори както за блока на усилвателя, така и за аудио блока, които трябва да подобрят производителността на възпроизвеждане в ниски честоти и  да създадът по-разширено  изживяване при слушане. Това допринася за мощен и точен плътен звук, както и за ясни вокали. Достатъчно е да се каже, че този плеър се използва изискана електроника, за да повиши нивото на изживяването при слушане. Други акценти в тази предна част включват висококачествени филмови кондензатори за намаляване на изкривяването и ясен звук, индуктори за намотка, кристални осцилатори за намаляване на шума и прецизно звукоизвличане, безоловни спойки, съдържащи злато, и първокласно окабеляване на Kimber Kable от усилвателя до балансирания жак за слушалки.

Sony launches its 2nd generation NW-WM1 Walkman DAPs - California18

Всичко това помага за изключване на външния шум, предаване на висококачествени аудио сигнали и постигане на мощно и гладко качество на звука. Sony Walkman NW-WM1ZM2 има голям 5-инчов сензорен дисплей с HD разделителна способност, така че можете да прелиствате песните си също толкова лесно, колкото и на смартфон, плеърът е с 256 GB интегрирана памет за съхранение на цялата ви музика с висока разделителна способност. Вградената батерия поддържа достатъчно заряд, за да ви позволи да слушате 96kHz FLAC файлове до 40 часа, докато USB-C слот позволява по-бързо зареждане. О, да, той работи с Android 11, така че интерфейсът трябва да е доста познат на всеки, който някога е използвал устройство с Android. Плеърът разполага с набор от технологии за обработка на звука, за да ви помогне да извлечете максимума от вашата музика, независимо от източника. Върнете топлината и характера на винила на вашите цифрови песни. Насладете се на фино възпроизвеждане на нискочестотния резонанс, съпротивлението на тон-рамата и повърхностния шум, за да осигурите автентично изживяване при слушане.

Насладете се на аудио с висока разделителна способност без кабели благодарение на LDAC първокачествен безжичен кодек с три пъти по-висок битреит от стандартната Bluetooth. Изпитайте удоволствие от кристалният звук при слушане на цялата си музика. Чрез възпроизвеждане на на цифрово аудио с по-висока скорост от компакт диск ви позволява да слушате музика с висока разделителна способност което позволява да се доближите до оригиналният студиен запис. Потопете се в звук навсякъде около вас. Толкова истински, сякаш сте там на концерт на живо или с изпълнителя, който записва в студио. С 360 Reality Audio музиката никога не е била толкова потапяща и толкова истинска. Задоволете се с нищо по-малко от потапящо съвършенство с пълната гама продукти от серия Signature. Проектирани за най-добро качество на звука, те надхвърлят аудио конвенциите, за да издигнат всяка нота. Sony Walkman NW-WM1ZM2 ще излезе на пазара през април на цена от 3700 евро.