продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Yadea KS5 Pro здравина качество и издръжливост

Запознайте се с Yadea KS5 Pro това е оптимизиранa и модернизиранa електрическa тротинетка за придвижване и пътуване. С двигател на задните колела с номинална мощност 500 W,  и максимална мощност от 700W ускорението е бързо и стабилно. Троен дизайн на спирачката и двойно поглъщане на удари предлагат комфортно изживяване при каране. Работата с един бутон е лесна и удобна. Едно натискане за превключване на скоростния режим и две натискания за управление на фаровете. Започнете вашето приятно и безопасно пътуване сега. Yadea KS5 Pro е експертно проектиран и мощен електрически скутер с лесна и плавна работа. Отличаващ се с мотор на задните колела и батерия с голям капацитет (36V/15,6Ah), електрическият скутер има максимална скорост от 35 км/ч, с възможност за пътуване до 60 километра за едно зареждане при идеални условия. Кинетичната енергия от спиране може да се преобразува в електрическа енергия, за да се разшири обхватът на каране.

Всичко, което трябва да направите, е да включите захранването, да се отласнете от земята и да потеглите. Благодарение на лесния за четене LED дисплей, лесното и плавно регулиране на скоростта и ефективната спирачна система, изживейте максимален контрол без усилие. KS5 Pro има максимална товароносимост от 110 кг и се предлага с IP54 водоустойчив сертификат. Снабден с двойни ключалки за безопасно заключване, този електрически скутер е лесен и безопасен за сгъване и съхранение в рамките на секунди. Налице са три скоростни режима  6 км/ч, 25 км/ч и 35 км/ч.  Yadea KS5 Pro е здрав и издръжлив, проектиран да издържи. Инженерите на Yadea са изградили най-добрата рамка, доказано, че издържа на разклащане, дори след над 100 000 стрес теста на кормилото, ставите на рамката и механизма за сгъване. Усъвършенстваната стойка осигурява перфектна опора, което прави скутера много труден за преобръщане. Здравият амортисьор на предната вилка има максимален ход на сгъстяване от 2,5 см, компенсира големи неравности по време на каране, което прави изживяването комфортно при сложни пътни условия.

خاصية انفجار الصقيع black friday electric scooter deals - wrightwayaircleaningil.com

В комбинация с амортисьора на гумите, изживейте възможно най-плавно каране. Електрическата комбинирана спирачна система включва барабанна спирачка на предното колело, диск на задното колело и електрическа спирачка. Подобрени двойни механични ръчни спирачки поемат контрола над цялата спирачна система, поддържайки максимална безопасност по време на каране. Иновативните ненадуваеми гуми тип Hollow Honeycomb са с височина 25 см и ширина 6 см, което прави преминаването през малки дупки толкова лесно. Без притеснения за пробиване на гумите и няма нужда от периодично напомпване. Тези твърди гуми са преминали 5000-километрови тестове за устойчивост на износване. Няма нужда от допълнителна поддръжка и грижи. LED преден фар, управляван с превключвател за включване/изключване. Автоматична задна/спирачна светлина. Универсални четири нощни рефлектора. Ярки LED фарове за широк и широк обхват при нощно движение.

Задната спирачна светлина винаги е включена и мига привличащо вниманието при спиране. Четири рефлектора отпред, отзад, отляво и отдясно, за да гарантират безопасността при каране. Мобилно приложение Yadea, полезен спътник за вашия електрически скутер. Просто проверете ръководството, за да актуализирате приложението, и свържете приложението Yadea с вашия KS5 скутер чрез Bluetooth. Сега можете безжично да заключвате скутера си, да преглеждате историята си на каране, да контролирате скоростните режими, да включвате/изключвате фаровете и да актуализирате системния фърмуер на скутера. Сгъваем и преносим. Снабден с двойни ключалки за безопасно заключване, този електрически скутер е лесен и безопасен за сгъване и съхранение в рамките на секунди. В момента KS5 Pro е на цена от 799 долара.