продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

Print X широкоформатен цветен печат в компактен размер

Досега на ръчните принтери им липсваше практичност и ги правеха по-скоро играчка, отколкото инструмент. С Print X това се променя. Със своятa преносимa принтерна глава и основен модул, той се превръща в ценен инструмент, който лесно се справя с хартия A4 (A5 и A6 също), за да отговори на нуждите от цветен печат както на студенти, така и на бизнесмени. Без значение каква е задачата за печат, Print X осигурява прост, ефективен, широкоформатен и висококачествен цветен печат в компактен размер, по всяко време и навсякъде!  Широкоформатният печат в движение започва днес. Печатането не трябва да изисква огромен принтер, за да свърши работата, особено за ежедневния ви печат A4. Print X е перфектният преносим цветен принтер. С резолюция от 600 dpi цветно и черно и бяло принтерът ви гарантира перфектно качество.

Използвайте Print X като ръчен принтер върху всеки обект за максимална гъвкавост или го поставете на основният модул, за печат А4 качете материалите, които трябва да отпечатате в приложението чрез Bluetooth и гледайте как се плъзга върху хартия A4, докато думите и илюстрациите са безупречно отпечатани на повърхността. Ще бъдете изумени от това какво може да направи този принтер с размер на длан. Print X поддържа широкоформатен печат на A4, преносим цветен печат и прави допълнителни усилия, за да ви даде свободата да оживите своята креативност. Принтерната глава може лесно да се отделя от основата. Когато вземете този мастиленоструен принтер с размер на дланта в ръка и го плъзнете върху всякакви материали, думите, изображенията или лога които се отпечатват безупречно върху повърхността.

Evebot Print X Goes from Portable Printer to Desktop Printer in a Snap

Този мощен цветен мастиленоструен принтер персонализира обикновени предмети, прави послания, които се открояват, и е идеалният инструмент за изкуства и занаяти. С Print X надеждният и точен печат върви с вас толкова лесно, колкото и смартфон. Това е най-модерният ръчен принтер за практически всякакви материали и повърхности. Прототипът на модула за печат на етикети работи добре с Print X. С него лесно ще създавате текстови етикети за класификация на документи в офиса, маркиране на кошчетата за части, домашно съхранение имена на деца или персонализирате цветни етикети за личен щрих. Безжичен, многофункционален и лесен за настройка, Print X е принтер за цялото семейство. Производителите могат да комбинират оборудването си, за да визуализират своето вдъхновение, безкрайни идеи и безкрайно забавление.

 
Например, обичате ли да отпечатвате любимите си снимки, които да окачите на стената? В комбинация с 3D принтер, вие можете да персонализирате цвета за всеки продукт за 3D печат. Тази функционална разширяемост прави принтера устойчив на бъдещето и осигурява инструменти и вдъхновение за нови проекти. Независимо дали искате да използвате този принтер като инструмент или играчка, зависи изцяло от вас. Print X отговаря на множество сценарии в ежедневието ви, независимо дали сте бизнес професионалист, студент, креативен дизайнер или просто искате да печатате за забавление. Каквото и да желае сърцето ви, Print X предоставя най-висококачествени резултати от печат, които ви помагат да реализирате идеите си.  Може да закупите Print X от Кickstarter на цена от 69 долара само за принтерът ако искате да го ползвате с основният модул за печат А4 ще трябва да платите 159 долара.