продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

EVO 2.0 елегантна преносима самобръсначка

Вече е 2022! Все още ли използвате традиционна самобръсначка, която е голяма и неудобна за носене? Компактната преносима самобръсначка EVO 2.0 ви позволява да се бръснете и да изглеждате добре навсякъде и по всяко време. С своят практичен размер, може да я носете със себе си, където и да отидете и дори можете да я сложите в джоба си. С интегрирането на мощен мотор, два гъвкави ножа и акумулаторна батерия в малък размер, EVO 2.0 е по-малък от топка за тенис без нужда от външни аксесоари. Опаковайте го във вашия ръчен багаж, преди да тръгнете! EVO 2.0 съчетава всички най-добри функции, от които се нуждаете. Самобръсначката е създадена, за да ви даде най-доброто изцяло ново изживяване при бръснене, тя подчертава най-малкия и лек минималистичен дизайн. Цялото тяло на самобръсначката е водоустойчиво по IPX6, така че можете директно да изплакнете целия бръснещ модул, бръснещата глава и вътрешната камера под вода.

За разлика от дизайните на други производители EVO Shaver 2.0 е малък, но достатъчно здрав, за да издържи на грубо боравене. Той толкова компактен и преносим, ​​че можете просто да го поставите в чантата си и да го вземете със себе. Главата на самобръсначката може да плава нагоре и надолу по контура на лицето и главата, за да пасне по-добре на формата на лицето и да направи бръсненето по-гладко. С оптимизираните функции и също така подобрената скорост от 8000 об/мин, елегантният, модерен дизайн на EVO Shaver 2.0 предлага изключително стилна самобръсначка, която работи така както и изглежда.  С уникалният дизайн на главата, ножовете на самобръсначката  могат да се окачват и плават, омекотяваики натиска върху лицето. Осигурява ви удобно и гладко изживяване при бръснене. С EVO Shaver 2.0 получете перфектния гладко избръснат вид! Повечето преносими електрически самобръсначки се предлагат само с едно острие, което не пасва на лицето и винаги оставя стърнища. EVO Shaver 2.0 се предлага с двойни гъвкави подвижни остриета, които ще ви предпазят от порязване.

EVO Shaver 2.0 е оборудван с двигател висок въртящ момент от 8000 об/мин, двойно по-висока скорост от стандартните електрически самобръсначки. Тази техника помага за значително намаляване на времето за бръснене. Намалете многократното бръснене. Уверете се, че ще го направите наведнъж. Предлага ви напълно ново изживяване на гладко, безопасно и бързо бръснене. EVO Shaver 2.0 може да се мие и е водоустойчив IPX6 за удобна употреба под душа. За да почистите самобръсначката, просто завъртете, за да отворите ножовете под мрежесто фолио на остриетата на самобръсначката и ги изплакнете под течаща вода. Или отстранете всички остатъци от косми от остриетата с предоставената четка. Лесна работа! Със своя запечатан структурен дизайн може да се използва при мокри условия и е най-подходящ за душ. Предлага се както сухо, така и мокро бръснене. EVO Shaver 2.0 има презареждаема вградена литиева батерия.

Дълготрайният живот на батерията с едно зареждане ви издържа около 30 дни със средно количество бръснене. Дори не е нужно да зареждате, когато пътувате! EVO Shaver 2.0 може лесно да се презарежда с USB-C кабел, свързан със зарядно устройство за стена, захранваща банка или дори вашия лаптоп. Отнема само около 1,5 часа за пълно зареждане. Освен това EVO Shaver 2.0 ви позволява да се бръснете с включен кабел. Това може да бъде удобно, ако батерията е напълно изтощена. Компактната самобръсначка е лесна за почистване и смяна на бръснещите глави и няма да ви предаде където и да се намирате. Компактната а смобръсначка се предлага в Indiegogo на цена от 39 долара с отстъпка от 50 % от пазарната цена.