продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

LIK уникален мини пречиствател на въздуха

Запознайте се с LIK това е уникален преносим пречиствател на въздуха, който защитава потребителите по всяко време и навсякъде. Той решава проблемите с тежеста  и неудобството при съществуващите преносими пречистватели на въздух. Дори и при тежки условия на замърсен въздух, смукателната дюза LIK осигурява оптимална защита. Всеки детайл и дизайн са внимателно изчислени, за да гарантираме, че потребителите получават достатъчно и най-високо качество на филтриран въздух. LIK е разработен от група експерти в областта на екологичното инженерство, електротехниката, машиностроенето, атмосферната наука и много от водещите световни производители.

LIK може да направи невъзможното възможно, защото екипът на LIK приложи тези най-нови технологии към дизайна и патента на LIK, така че да се роди ново поколение пречистватели на въздух. Екипът вярва, че най-важното е потребителите да се чувстват комфортно като го носят със себе си за ежедневна употреба. Малкият, лек размер прави LIK перфектната опция за преносима защита, позволявайки той да остане деликатен и дискретен по време на употреба. LIK има микро вентилатор които потдържа две скорост, нормална с по-нисък шум и вибрации с по-дълъг живот на батерията, и турбо режим за  по-голям обем на флтрираният въздух в по-силно миришеща или замърсена среда. Ключът към ефективността на малкият пречиствател на въздух LIK е в петте слоя технология за защитно филтриране. Въздухът, който дишате, ще следва пътя през пет основни филтърни слоя, като гарантира, че ще свеж и чист, когато достигне белите ви дробове.

В LIK има филтър HEPA 12 плюс слои от активен въглен за миризми и летливи органични съединения,  като целият филтър лесно може да се сменя. Той улавя 99% от праховите частици с големина 0,3 микрона. Няма дискомфорт или неудобство. Ако се окажете в ситуация, в която трябва да премахнете LIK, можете да го направите бързо, като го съхранявате лесно за по-нататъшна употреба. Батерията на мини филтърът осигурява един час работа с едно зареждане. LIK е усъвършенстван ергономичен преносим пречиствател на въздух, проектиран да пасва на формата на дланта, позволявайки ви да чувствате по-малко умора и да превключвате режимите по-интуитивно.

Всеки филтър LIK има по-малко изразходван материал от типичната маска за лице. Той е 70 пъти по ефективен от стандартна маска за лице  Неговото тегло е 55 грама. Освен това филтърът LIK може да се използва от 70 до 100 часа след което филтърът трябва да се смени. LIK използва материали като рециклируема алуминиева сплав и пластмаса, за да намали вредата за околната среда в края на живота на продукта. Той носи издръжливост, ефективност и същевременно щади околната среда. Може да закупите мини филтърът от Кickstarter на цена от 159 долара с 29% отстъпка от пазарната цената която ще е 225 долара.