продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Passport III туристическо зарядно устроиство

Традиционните зарядни устройства за пътуване са склонни да приличат едно на друго по дизайн, функции и дори цветове. Passport III е тотална промяна в играта. С уникално метално градиентно покритие и прозрачен заден капак, нашето ново зарядно за пътуване има вдъхновена естетика, зареждайки всичките ви основни уреди със стил. Както всички продукти на Zendure, Passport III е прецизно проектиран и пълен с брилянтни функции. Ултра-универсално 65W зарядно за пътуване със супер малък, лек и минималистичен дизайн. С 4 USB-C порта и 1 USB-A порт, Passport III предлага изключителна производителност при зареждане. Дори различни протоколи за зареждане се управляват лесно, със супер широка съвместимост.

Това е най-мощният зареждаш адаптор  досега. Можете лесно да заредите своя 13-инчов MacBook Pro само за 2 часа и да заредите своя iPhone до 50% за по-малко от 30 минути , без никакви обемисти собствени зарядни устройства. Това е така, защото Passport III използва най-добрите в класа полупроводници Navitas Gallium Nitride (GaN). Зарядният адаптор е с размер на дланта, супер бърз и универсален, като работи с повечето лаптопи, телефони, таблети с USB-C, както и с Switch и дори с вашите мощни устройства като индукционни печки, нагреватели и др. С първокласната технология GaN може да осигури висока мощност на преобразуване в малък форм-фактор без опасност от прегряване,  можете лесно да зареждате до 6 устройства едновременно с 3 пъти по-бърза скорост с по-малко топлина, по-интелигентна и по-безопасна защита, дори когато зареждате устройства с висока мощност.

За разлика от други зарядни устройства на пазара, Passport III има вграден интелигентен предпазител с автоматично нулиране от 10A, за да ви предпази от всякакви потенциални опасности. Той незабавно прекъсва потока на енергия, когато температурата е твърде висока (120°C) и се възстановява, когато температурата се върне към нормалното. Други пътни адаптери имат предпазител за еднократна употреба, който трябва да бъде сменен, за да работи отново. AC изходът на Passport III е екраниран, за да се гарантира, че в него са включени само захранващи конектори. Това е особено важно за безопасността на децата. Можете да превключите към точния щепсел, от който се нуждаете, за няколко секунди, с една ръка. Въпреки това, Passport III не е захранващ преобразувател, така че се уверете, че устройството, което включвате в контакта на Passport III, съответства на напрежението на страната, в която се намирате.

Благодарение на набор от конектори той е съвместим с широк спектър от променливотокови напрежения, вариращи от 100V до 250V до 10A общ товар. Той е достатъчно универсален, за да замени купчина собствени устроиства за зареждане, независимо дали работите в домашния си офис, кафене или хотелска стая по средата на света. Просто натиснете, плъзнете и заредете! Passport III креативно интегрира щепселите за САЩ, Обединеното кралство, ЕС и Австралия в елегантно устройство „всичко в едно”.  Той  е универсално зарядно устройство, което работи в над 200 държави и региони. Натискайте, плъзгайте и зареждайте – лесно е и леко. Можете да закупите компактното зарядно устроиство от Кickstarter на цена от 39 долара с 43% отстъпка от пазарната цената която ще  69 долара.