продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

принтери

Wizmaker P1 интуитивен прецизен и лесен за работа

Запознаите се с модулният дизайн на Wizmaker P1 който го прави изключително лесен за инсталиране и поддръжка, дори и за тези, които току-що имат своя първи 3D принтер. Освен това той знае как да върши работата си по-добре от вас, поне в началото, благодарение на своето интелигентно ръководство за операции, ще ви преведе през първия си отпечатък със своята система за насочване. След това автоматично ще тества всичките си системи и ви позволява да знаете простите задачи, за да коригирате нещата. Може да се изненадате, че принтерът, подходящ за бизнес операции, е толкова лесен за използване, че децата ви могат да го използват за проекти в класната стая. Сега сте готови да тръгнете. Започнете своето пътешествие на съзидание!

Wizmaker P1 има своя собствена уникална 3d система за автоматично нивелиране, така че ако сте използвали 3d принтер преди, няма да се налага да се страхувате от ръчно нивелиране и безкрайно изместване на оста Z, а ако никога не сте използвали такъв преди, тогава няма да е нужно да се тревожите за това. С подобрения алгоритъм и усъвършенствания сензор, P1 наистина може да постигне 3D автоматично нивелиране. Wizmaker P1 лесно интегрира както екструдиращите, така и трансмисионните системи в по-компактна и рационализирана система. 3D принтерът прави повече в по-компактен, опростен пакет, спестявайки ви време и пространство, той и е много по-лесен за поддръжка, отколкото бихте си представили за толкова сложно устройство. С интегрираната дюза с минималистичен дизайн, нишката може да бъде свързана директно към дюзата. Дюзата с директно задвижване на P1 също така осигурява стабилност на температурата по време на печат, като допълнително повишава прецизността на печат. Модулният дизайн на P1 осигурява на всеки най-лека инсталация. Само пет минути са необходими, дори и да сте нов в 3D принтерите.

Докато вие сте заети с проектирането на всички страхотни проекти, които вашият 3D принтер ще отпечата, нека той мисли за всичко останало. Знаете ли, че  Wizmaker P1 е толкова енергийно ефективен, че спестява еквивалента на 42 дървета годишно при пестене на енергия. Wizmaker P1 не само е интелигентен, но и светва, когато ви види като ви показва какво прави. Индикаторните  LED светлини ви уведомяват с един поглед дали е готов за печат, загрява или е възникнала грешка. 3D принтерът има, както  своя функция и  гласов контрол. От години 3D принтерите могат да правят всякакви артефакти и части, които може да ги помолите; сега те ще ви изслушат или поне Wizmaker ще го направи. Свикнали сте да имате тази степен на удобство с вашето устройство Alexa или Siri. Сега го има с вашата мини фабрика. Само с 22 команди можете да получите най-критичните функции с гласова команда от загряване до спиране.

При 3D печат е страхотно да кажете на вашия 3D принтер да спре и той слуша. Затова говорете с Wizmaker P1 Той слуша и за разлика от други 3D принтери, той слуша и е готов да помогне. С отпечатани артефакти с по-гладки ръбове и прецизна линия той постига удивително качество на детайла. Освен това е по-тих, по-дълготраен и ще се износва по-бавно. 3D принтерът има визуален сензорен екран. Това ви дава голям дисплеи, който ясно показва какво да правите. Сякаш сте преминали от използването на държана от машина дюза към такава, държана от майстор, който се грижи за изкуството си. Wizmaker P1 е интелигентният, нежен и опитен майстор, който живее във вашата работилница. 3D принтерът се предлага в Кickstarter на цена от 330 долара с 34% отстъпка.