продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

звук

Spark Mini усилвател събран в изключително преносим пакет

Има много фенове на тренировъчния усилвател Spark, с неговия малък размер, библиотека от повече от 10 000 тонове и уникални интелигентни функции, които ви позволяват да практикувате своите шестструнни умения у дома с необичаен апломб. Дори е достатъчно компактен, за да го носите със себе си, когато излизате от дома си. Очевидно обаче по отношение на размерите и преносимостта може да се направи повече, тъй като екипът току-що направи още по-малка версия под формата на Positive Grid Spark Mini. С размери само около 16 см ширина, той натъпква хардуера на усилвателя в изключително преносим пакет, който можете удобно да носите в ръка където пожелаете. Независимо дали свирите в къщата на приятел, на приятелско парти или се разхождате в метрото, това нещо ви позволява да носите функционален усилвател навсякъде, където искате да приложите уменията си с китара.

Positive Grid Spark Mini 기타 앰프 출시

Spark Mini е 10-ватов усилвател за практикуване, който обещава да накара електрическите китари да хапят, акустичните китари да пеят и бас китарите да гърмят, като ви  позволява да се свържете към него като към обикновен усилвател, макар и в много по-компактен размер. Проектиран да имитира звука на традиционните лампови усилватели, той се предлага с 33 модела на бордови усилватели и 43 ефекта, които могат да бъдат настроени с приложението Spark позволяващи десетки хиляди тонални комбинации. Всъщност той идва с достъп до ToneCloud, библиотеката на екипа от предварително зададени усилватели и ефекти, която съдържа над 10 000 готови за използване комбинации, които можете просто да изтеглите. За съжаление, само четири предварителни настройки могат да бъдат запазени точно на усилвателя, което, не би трябвало да е проблем, като се има предвид, че повечето хора са склонни да свирят с любимите си тонални комбинации през повечето време.

Positive Grid Spark MINI smart guitar amp and speaker review - 9to5Toys

Усилвателят има USB интерфейс и линеен изход, така че просто се свързвате към вашия компютър, миксер или аудио интерфейс за интегриране във вашия производствен работен процес. Акумулаторната батерия ви позволява да я използвате, без да се налага да включвате в контакт, като издържа до осем часа време за игра между зарежданията. Positive Grid Spark Mini също изпълнява двойна функция като Bluetooth високоговорител, осигуряващ стерео изживяване в близко поле и пасивен радиатор за силен басов звук. Той идва с по-голямата функция Smart Jam на Spark, която научава стила и усещането ви на свирене, след което създава бек трак, който да го придружава, използвайки съвпадащи бас и барабанни тонове. Той също така получава функцията Auto Chords на Spark, която ви позволява да изберете коя песен да свирите от библиотеката на придружаващото приложение, след което акордите да се показват на екрана в реално време.

Със своите размерите от 16,5 см височина x 14,7 см ширина x 12,4 см дълбочина, което го прави достатъчно малък, за да го носите лесно на ръка или дори да хвърляте в раница, ако имате нужда от празни ръце. Други функции включват триточкови контактни крачета за персонализирано затихване, конструкция от стъклени влакна и Tolex конструкция, персонализирани настройки на EQ и допълнителен безжичен крачен превключвател. Positive Grid Spark Mini е наличен за предварителна поръчка на цена от 195 долара.