продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Gen3 Groove за офроуд движение или градска мобилност

Този универсален електровелосипед лети нагоре по хълмове, задвижва ви по градските улици и се справя с пътеките с удивителна лекота. Сгънете го за секунди, за да го съхранявате в апартамента си или да го опаковате за пътуване. Регулируемите височини на седалката и кормилото правят този компактен Е-bike достъпен за възрастни с всякакви размери. Какъвто и да е вашият ритъм, Gen3 Groove се движи с вас. Мощният двигател на задната главината на колелото от лидера в индустрията Bafang осигурява невероятна производителност при всякакви условия при педално подпомагане или чиста газ. Моторът  е с номинална мощност 500W  и пикова мощност от 1000W с въртящ момент от 80 N/m осигуряват на електровелосипедът максимална скорост от 32 км/ч. Пакетът акумулаторни батерии GEN3 е специално проектиран с капацитет от 660 Wh, той е  сертифициран за безопасност и осигурява до 72 км обхват като зареждането  отнема до 8 часа.

Groove е електрически велосипед от клас II, което означава, че има помощ при въртенето на педалите като е добавена и дроселна газ, в изцяло електрически режим. Подаването на енергия ще достигнат максимума, когато достигнете максималната ограничена скорост. Използвайте 5-степенната система за подпомагане на педалите (PAS), за да ви даде допълнителна мощност, докато въртите педалите на велосипеда или изберете чиста газ за да се движите без да въртите педалите. Амортисьорите на предното окачване предлагат приятно омекотяване при офроуд и неравни условия на каране. Лесно изпитвайте компресията нагоре или надолу, за да подобрите усещането от вашето каране. Персонализирани механични дискови спирачки GEN3 и ротори от неръждаема стомана са проектирани да осигурят изключителна надеждност и лекота на обслужване, както и идеална спирачна сила.

Комплектът за превключване, дерайльор и свободен ход на Shimano осигурява на Groove 7-степенно, плавно и уверено превключване от най-доверената марка в компонентите за велосипеди. Елегантният, мощен фар Spanninga е интегриран в електронната система GEN3 и ще свети с натискане на бутон. Тези  20 инчови и 10 см широки гуми са там, където има значение като плътните централни и странични грайфери са за преодоляване на тесни завои и трудни изкачвания. Издръжливият дизайн на борда не позволява на гумата да излезе от джантата и да се разширява при натиск. Дизайнът на сгъваемата рамка на The Groove спестява доста място. Просто разкопчайте и сгънете кормилото надолу и освободете и сгънете рамката и тя ще стане наполовина по-малка! Налице е LCD с подсветка с индикатор за нивото на батерията, скоростомер, одометър, измервател на пътуването, 5-степенен асистент за педали, включване/изключване на фаровете и управление на газта с палец.

Дисплеят на Groove е защитен с парола, за да попречи на всеки друг освен вас да включи вашият електровелосипед. Като цяло GEN3 Groove е вълнуващо допълнение към света на стойностните електронни велосипеди с функции и мощност, които го отличават от конкуренцията. Той е чудесно подходящ за ездачи, изправени пред хълмисти терени или които просто искат по-висока пикова мощност. Сгъваемият форм-фактор, е чудесен за ездачи, които се нуждаят от компактен пакет, който може да се побере в багажник, RV, общежитие или място за съхранение у дома. Сгъваемият електровелосипед се предлага на цена от 1199 долара.