продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

CheerTok универсален джобен тъчпад

Как бихте искали да управлявате удобно всичките си смарт устройства с една ръка? С CheerTok можете! Този мощен джобен тъчпад може да се използва като въздушна мишка, тъчпад, презентатор, лазерна показалка генератор за бърз достъп и др. Вземете го със себе си навсякъде – за бизнес срещи, стрийминг на живо, селфита и други. CheerTok е идеалното дистанционно управление за всеки екран! А с персонализирани преки пътища, CheerTok издига контрола на екрана на ново ниво, освобождавайки ръцете ви и ви спестявайки време! Този единичен компактен контролер удовлетворява всичките ви нужди за работа и забавление, рационализирайки ежедневието ви с удобство и забавление! Само с едно докосване, CheerTok може да контролира всички интелигентни устройства безжично, комбинирайки множество функции. Неговата универсална съвместимост поддържа Mac, Windows, таблети, смартфони, смарт телевизори и дори екрани на превозни средства. Управлявайте ги всички, с лекота.

Всеки добър водещ има ключова цел – да ангажира аудиторията си. С CheerTok никога не е нужно да се тревожите за това. Вградената лазерна показалка ви позволява да изясните своите точки, като същевременно поддържате вниманието на всички и поддържате срещата оживена! Способността лесно да контролирате слайдовете си и да поддържате нещата да се движат е от съществено значение за всяка добра презентация. CheerTok ви позволява да поддържате контрол върху слайдовете от всяка точка на стаята, така че да можете да се отдалечите от екрана и да се ангажирате с аудиторията си. Превъртете, щракнете, посочете или увеличете и намалете, вашата презентация ще бъде изключително привлекателна и лесна за навигация. Домът трябва да е най-удобното място. С CheerTok в ръка, вашето домашно забавление ще бъде още по-забавно и лесно! Седнете далеч от екраните си, където е по-удобно и надстройте до по-интелигентно, по-полезно дистанционно управление.

Предавайте видеоклипове на вашия проектор, лаптоп, таблет или телевизор и оставете CheerTok да контролира вашите устройства: отваряне, затваряне, превъртане напред, превъртане назад, увеличаване на силата на звука, намаляване на силата на звука, контролирайте всичко с лекота. Въпреки това, не винаги е удобно да управлявате телефона си, ако искате да направите селфи от далеч. Благодарение на CheerTok можете лесно да създадете пряк път, за да направите една или няколко снимки вместо вас и да ги споделите в социалните медии! Четете всяка електронна книга със свободни ръце! CheerTok ще поеме работата по прелистване на страници, за да можете просто да седнете и да се насладите на книгата си. С тегло само 40 грама, CheerTok е супер лек и преносим. Поставете го в джоба си и можете да управлявате интелигентни устройства на разстояние до 10 метра, където и да отидете!

Въпреки малкия си размер, CheerTok има страхотен живот на батерията. Само с едно зареждане можете да използвате CheerTok за 20 дни. Няма нужда да се притеснявате, че ще остане без захранване по време на важна презентация или поточно предаване на живо. Използвайки USB Type-C порт, той може да бъде напълно презареден само за 1,5 часа. С гладко и компактно тяло, CheerTok е проектиран за ергономичен комфорт. Малка и елегантна, тази преносима мишка пасва идеално в ръката ви, CheerTok е съвместим с всички компютри с iOS и Android и Windows и macOS, таблети, смартфони, смарт телевизори. Цената на джобният тъчпад в Кickstarter е 35 долара който идва с 41% отстъпка.