продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

T1 Tomahawk професионална дигитална ролетка

Запознаите се с цифровата ролетка T1 Tomahawk това е най-продуктивната ролетка в света, осигуряваща бързи, точни измервания със стабилна цифрова измервателна технология. Първата в света цифрова ролетка от професионален клас позволяваща на търговците в различни индустрии да събират измервания по-бързо и по-точно от всякога. Вграден OLED дисплей, показва измервания на рулетката, цифрово, както в английски, така и в метрични мерни единици. С едно натискане на бутон, измерванията се записват на странично монтиран дисплей от електронна хартия (подобен на тези на Amazon Kindle) съдържащ измервателен списък със записани измервания. Напълно преработената ергономия прави T1 лесен и удобен за хващане. Щипка за колан от неръждаема стомана прави T1 лесен за закопчаване към вашия колан или чанта с инструменти с лекота. Здравото термопластично покритие на мерителното острие заедно с високо контрастни маркировки, дава водеща в индустрията на T1 издръжливост.

Trena digital fez sucesso no Kickstarter: Shut Up and Take My Money - MDig

Прецизните предни и задни референтни повърхности, съчетани със зелена лазерна проекция, работят заедно, за да заснемат точно измерванията. Извършването на постепенни измервания, измервания в центъра и, традиционно трудни, вътрешни измервания са толкова прости, колкото щракване върху бутон. Bluetooth свързаността позволява измерванията да бъдат синхронизирани с приложението REEKON ROCK за създаване оформления и списъци с измервания. Tomahawk е изключително сигурна срещу грешки и износване на рулетката тя се самокалибрира се чрез преместване на измерителното острието и поддържа точност над 0,5 мм. Самият инструмент е обвит в стъклопласт. с уретанови защитни ребра, заобикалящи критични компоненти, което позволява на T1 да бъде изпускан до 1 метър. Налице е мобилно приложение което позволява на потребителите да правят цифрови работни планове, да съхраняват измервания, записани на устройството T1, и да компилират в списъци и планове с измервания. Това е приложение, предназначено за професионални търговци.

Digital Tape Measure E-Paper List in 2022 | Metal working tools, Tape  measure, Tape

Списъците с измерваният могат да бъдат организирани по местоположение и споделяни с други потребители на приложението. За извършване на вътрешни измервания – като вътрешната ширина на вратата – T1 може да бъде настроен да добави собствената си дължина на рулетката цифрово към измерването. Мощен зелен лазер, проектира удължителна линия, която прави подравняването, маркирането и проверката рутинен процес чрез разширяване на предната измервателна повърхност отдясно и отляво. Зелената лазерна линия, минаваща перпендикулярно на точката, в която измерва дължината на лентата, може да бъде подравнена с цел (като дръжка на вратата или тръба), която се намира отстрани.  В комбинация с плоска задна измервателна повърхност, извършването на вътрешни измервания е бърз и точен процес. Лазерата маркировка освен че е точна референтна точка за подравняване, избягва ръката да пречи на тялото на ролетката и позволява лесно маркиране.

Допълнителните функции включват вграден държач за химикал/молив за маркиране на точките на рязане, заедно с възможността за извършване на серия от постепенни измервания, нулиране на OLED брояча между всеки, вместо да се налага да продължавате да разделяте текущата обща цифра. Самият T1 тежи 767 г, има тяло от стъклопласт обвито в устойчиви на удар полиуретанови ребра и е в състояние да измерва максимална дължина от 7,6 м. Като едно зареждане на неговата сменяема литиева батерия спомага за над 15 часа употреба. Ако приемем, че T1 Tomahawk Digital Tape Measure достигне производство, обещанието от 189 щатски долара ще ви осигури такъв – планираната цена на дребно е 260 долара.