продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Freego 12 производителност скорост и безопасност

Запознайте се с Freego 12 този електрически скутер е идеалната комбинация от скорост, безопасност и производителност благодарение на здравия си стоманен корпус, големи 12-инчови колела, вграден мотор и до три различни скорости. Freego 12 е електрически скутер с мощност до 500 W и има  товароносимост до 120 кг. Това прави възможно да се ползва от най-широк кръг потребители от тийнейджъри до големи мъже. Благодарение на своята стабилност Freego F12 ви предоставя безопасно, удобно и невероятно гладко каране – всеки път.  За разлика от други скутери, този електрически скутер приема 48V напрежение. Това  прави голяма разлика в сравнение с 36V eScooters. 48V кара електрическите скутери да работят на по-ниска скорост при същата мощност. По този начин той може да увеличи въртящия момент на скутера и го направи много по-лесен за движение нагоре също така намалява топлинната загуба, както и загубата на мощнос, което може значително да удължи срока на експлоатация на електрическият скутер.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0596/8019/4731/products/black-f12-electric-scooter-138836_1800x1800.jpg?v=1647794074Благодарение на вградения мотор и прогресивното ускорение можете да пътувате със скорост и увереност, независимо къде се намирате. Мощен двигател и стабилен дизайн означават, че можете лесно да поемете наклон до 20%. Благодарение на батерия с капацитет 15Ah, която се зарежда напълно в рамките на до 8 часа, можете да използвате своя многоскоростен електрически скутер и  да имате обхват до 60 км! За разлика от повечето градски електрически скутери, Freego F12 може да се движи по-бързо като максималната скорост може да бъде до 35 км/ч, което предлага по-ефективен транспорт за вас. С 12 инчови надуваеми гуми можете да пътувате по мокри, сухи и чакълести условия, без да се притеснявате, че ще загубите сцеплението или баланса си. От отзиви на ездачи е доказано, че електрически скутери с 12 инчови колела имат по-добро изживяване и безопасност от 8,5 и 10 инчови електрически скутери.

Freego F12 с големи колела е идеален за градски пътища, трева, чакъл и други настилки! Със своя супер здрав корпус от високовъглеродна стомана, няма да се притеснявате за счупване, напукване или повреда на вашия скутер. Здравият дизайн  на Freego F12 го прави чудесен вариант за ездачи, които искат да се чувстват в безопасност, докато се движат. Благодарение на стабилната платформа с ширина 23 см, можете удобно да се постави доминиращият си крак по средата, за да останете комфортно в изправено положение. Електрическият скутер Freego F12 използва спиране на задните колела, както и e-ABS система, която ще ви помогне да спрете веднага щом се наложи, като същевременно указва спирането си с LED спирачни светлини.

Налице е ниско разположен LED фар който осветява на разстояние от три до пет метра. Ще можете лесно да виждате и проследявате вашата скорост в реално време и общ пробег и скоростта на предавката, благодарение на интелигентното табло с ясно видим и ярък LED дисплей. Freego F12 тежи 21 кг и  може да се сгъва в компактен размер и след това можете да го вземете със себе си в асансьора, метрото или автобуса. Може да имате стабилният eScooter от Indiegogo на цена 999 долара с 23% отстъпка от пазарната цена.