продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Wild Fire 4-в-1 Grill платформа за готвене на открито

Нека да ви представим Wild Fire 4-в-1 Grill това е патентована платформа за готвене на открито, която съчетава традиционна скара, фурна за пица, скара в стил Asado и станция за затопляне. Благодарение на неговата универсално регулируема температура, можете лесно да превключвате температурните зони и стилове на готвене, за да приготвите всичко, което вие и вашите приятели  желаете, за кратко време. Освен това е компактен и преносим, ​​така че можете лесно да го вземете навсякъде със себе си! Уредът използва принципите на ковашко огнище , за да изтласка въздух през леглото с дървени въглища с помоща на електрически вентилатор. За около 10 минути след добавянето на вашия коминен стартер към въглищното легло, вие ще получите температура на въздуха до 593 °C. Най-добрата част?

Wild Fire 4-in-1 Grill: The Ultimate Cooking Platform 🔥 by Scott Kobryn — Kickstarter

Управлението на въздуха е безстепенно регулируемо за пълен контрол. Вентилатора на скарата се поддържа от батерийен пакет,  който е 12 волта, презарежда се и може да работи с вашата скара Wild Fire 4-в-1 с часове.  Това означава, че можете незабавно да промените „зоните“ за готвене благодарение на прецизният и регулируем въздушен поток. Скарата работеща с дървени въглища и дърва, която съчетава 4 отделни и уникални зони за готвене, която ви дава възможност да изпържете, сотирате, печете, и да приготвяте за 90 секунди занаятчийски пици с високи температури всичко в единична платформа за готвене. Отворете капака и се върнете към основите с традиционната скара, с диаметър 38 см където можете напълно да контролирате въздушния поток нагоре през дървените въглища за печене на ниска до висока температура.  С регулируемта по височина скара ще имате достатъчно място, за да заредите още дърва за огрев и да откриете магията на готвенето в яма.

С решетката с регулируема височина която може да се отклонява настрани, за да ви даде безпрецедентна гъвкавост на адаптиране към реалния огън. Гответе, запържете и хрупкайте вашата храна перфектно приготвена с перфектната температура на Wild Fire 4-в-1 Направете любимата си 33 сантиметрова занаятчийска пица за по-малко от 90 секунди в камерата за нагряване. Постигнете идеално запечена пържола за минути и всеки път получавайте хрупкав завършек с пилето или рибата. Използвайте любимия си 30 сантиметров чугунен тиган за приготвяне на сосове и го затопляйте с долната камера за нагряване на скарата която ви позволява да поддържате ястията си топли, за приготвяне на храната си на едно място. Сега никога не трябва да се притеснявате, че сготвеното ви ще изстине по време на вашето приключение в задния двор!

С диаметър 43 см и тегло 18 кг вие ще си върнете пространството на открито, за да направите повече място за хората в живота си, докато се събирате около Wild Fire 4-in-1 Grill. По време на процеса на проектиране и инженерство са избрани възможно най-здравите и дълготрайни материали, за да можете да очаквате години на величие при печенето на скара. Тежкият алуминиев корпус е покрит със стоманен капак с керамично покритие и щедрото използване на неръждаема стомана в целия продукт осигурява здрава и дълготрайна работа. Универсалната скара може да се поръча от Кickstarter на цена 449 долара с отстъпка от 250 долара от бъдещата цена на дребно.