продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

MAX COOLER мултифункционален външен вентилатор 4 в 1

Омръзнало ви е да спите в безвъздушна, гореща и лепкава палатка? Разочаровани ли сте от задушната външна среда? Отговорът на тези въпроси може би е MAX COOLER, от компанията FLEXTAILGEAR това е външен вентилатор с вид на самолетен двигател, предназначен да поддържа вашето пътуване на открито хладно – където и да отидете. С мощната скорост на вентилатора, вградено фенерче за открито, отблъскване на комари, аварийно захранване и водоустойчивост IPX4, MAX COOLER е перфектният преносим вентилатор, от който се нуждаете за приключения на открито или при пътуване. MAX COOLER е оборудван с най-новата моторна технология и усъвършенстван аеродинамичен механизъм от AIRVORTECH™ Technology. Иновативният дизайн на перките на вентилатора може да намали въздушния поток равномерно и плътно, за да осигури охлаждащ бриз и освежаващо усещане. Той ще доставя мощен въздушен поток до 5 метра в секунда  с най-нисък шум (по-малко от 30 db), което го прави мощен и тих вентилатор. С 4 различни настройки за скорост на вятъра.

Animated GIF

Можете да превключвате режимите на скорост според вашите нужди. MAX COOLER има функция за включване или изключване на таймера,. Превключете към режим на синхронизиране, можете да изберете работното време на функцията на вентилатора и да планирате да се изключи в определен час. Насладете се на хладна и светла нощ. С 350 лумена яркост, той е оценен да издържа непрекъснато до 9 часа при висока яркост и 25 часа при ниска яркост (50 лумена). Предлагат се с 4 настройки за яркост. Можете да превключите към всеки режим, като натиснете бутона за превключване, за да отговаряте на вашите нужди. Никога не се оставяйте на тъмно. Когато правите пикник или къмпинг на открито, този акумулаторен вентилатор не само носи прохладен и комфортен бриз, но и прогонва комарите. Вградено устройство за отблъскване на комари на гърба на MAX COOLER, в което може да се постави подложката против комари и можете да натиснете бутона, за да създадете невидима защитна зона за вас.

Две различни настройки на температурата на нагряване (висок режим и нисък режим) за постигане на различни ефекти според вашите различни екологични нужди. MAX COOLER може да се използва като резервна захранваща банка за спешни случаи за зареждане на вашия мобилен телефон, безжични слушалки и други USB захранвани устройства. Може да зарежда iPhone13 около 2,5 пъти. Водоустойчивият IPX4 може да предпази от пръскане на вода от всички ъгли, и е подходящ е за работа в различни външни среди. MAX COOLER е надежден спътник във всяко приключение, което тръгвате. MAX COOLER тежи 870 грама, така че можете лесно да го вземете навсякъде. Регулируемата на 180° окачена дръжка ви позволява да се наслаждавате на въздушния поток от различни ъгли. Освен това вентилаторът има 1/4-инчов отвор с резба в долната част, така че можете да прикачите статив, за да го използвате.

Захранван от 9600mAh акумулаторна литиева батерия с голям капацитет, може да се използва без ограничения за окабеляване. След пълно зареждане може да работи непрекъснато в продължение на до 12 часа в зависимост от скоростта на обема на въздуха. Конфигуриран с четири индикатора, за да ви напомня да зареждате навреме, вече не е нужно да се притеснявате за прекъсвания на тока или не можете да го използвате на открито! Можете да закупите мултифункционалният вентилатор от Indiegogo на цена от 95 долара с отстъпка от 49% от пазарната цена която ще е 188 долара.