продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

MetMo Grip иновативен гаечен ключ от миналото

Какво е това? Това е първото нещо, което идва на ум, когато видите MetMo Grip. В крайна сметка това не е обикновен дизайн на инструмента. Запознайте се достатъчно и ще разберете, че това е уникален гаечен ключ, който не само ще завърти различни размери на гайки и болтове, но и ще направи няколко други неща, които регулируемите гаечни ключове просто не могат да направят. Не, това не е изцяло нов дизайн. Вместо това, това всъщност е стар дизайн на гаечен ключ от изтекъл патент, първоначално подаден през 1927 г. От това, което можем да кажем, за старият дизайн че никога не е виждал реално производство, като в крайна сметка се появяват други дизайни и еволюират в регулируемия гаечен ключ, който виждаме днес. Очевидно група хора са намерили този дизайн и са решили, че е твърде добър, за да прекарва вечно дните си в неизвестност.

MetMo Grip е ръчен инструмент със заключваща скоба отгоре, който можете да използвате за захващане на гайки, болтове и тръби, с шестстранен жлеб от вътрешната страна на челюстта, който му позволява да държи стандартните 6 мм задвижващи битове, така че можете дори да завинтвате винтове, без да си правите труда да извадите отвертката от инструментите си. Прецизно обработен спирален вал в центъра ви позволява да отваряте и затваряте челюстите, като просто преместите плъзгача по протежение на дръжката, която автоматично щраква на място в един от дузината или повече канали, за да заключи челюстите на място. Това е функцията която трябва да го направи много по-удобно за използване от традиционния гаечен ключ, което ви спестява от необходимостта да въртите досадно винта отново и отново, за да стигнете до желаната ширина. MetMo Grip - Clearance Grade B – Metmocube.comЧелюстите могат да се отварят от 0,5 мм до 22 мм, така че ключа трябва да се справи с много задачи за гаечен ключ, което го прави полезен инструмент за добавяне към кутията с инструменти „Направи си сам“ на всеки. Когато челюстите са затворени, между другото, те създават плоско лице на главата, което можете да използвате и за забиване на пирони на място. MetMo Grip също получава отварачка за бутилки на гърба на горната челюст и ръб на долната челюст за нарязване на опаковъчна лента, както и примка в долния край за закачане на куките на Omniwall във вашата работилница или гараж . Целият ключ е изработен от неръждаема стомана (1020 въглеродна стомана за вала и 316 неръждаема стомана за всичко останало), така че това трябва да носи достатъчно здравина и тегло, за да се справи с всяка трудна задача, която среща, независимо дали разхлабвате болт, удряте пирон или задържане на тръба на място, за да я изрежете по ваш вкус.

Размерите са 18,2 см дължина и 6 см ширина на главата, така че това е инструмент, с който можете лесно да работите с една ръка, с тегло от 300 грама, което, както твърди екипът, трябва да се чувства много удовлетворяващо в ръката ви. Ако оценявате уникалните инструменти, които правят нещата малко по-различно, смятаме, че новостта ще бъде достатъчна, за да ви накара да я оцените. Можете да закупите интересният гаечен ключ на цена от 99 британски лири.