продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

Urbetter M8 удобен и здрав многофункционален е-скутер

Често ли носите  по време на път вашият мобилен телефон, зарядно устройство, чадър, бутилка вода, хранителни стоки, които току-що сте закупили, или дори вашите космати приятели. Не би ли било хубаво да дадете почивка на раменете си, докато карате? С Urbetter M8 най-накрая можете да поставите всички тези неща в чантите за съхранение. Навън вали? няма нужда да се тревожиш. Чантите за съхранение на M8 са изработени от водоустойчив материал, за да пазят предметите вътре в безопасност от дъжд. Налице са една голяма чанта за съхранение + два странични джоба. M8 е предназначен за ездачи в движение. С капацитет на батерията от 518,4 Wh и мощно захранване  тротинетката има пробег от 45 км с едно зареждане. Водоустойчивото шаси и 10-инчови гуми, устойчиви на пробиване, могат да ви отведат навсякъде, където трябва да отидете живи и здрави. Заедно с добре проектираните си чанти за съхранение, M8 е фантастично допълнение към ежедневието на вас и вашето семейство.

Тъй като повечето традиционни скутери не могат да се справят с неравностите по пътя или не са достатъчно издръжливи, за да издържат на дълги карания, затова е  подобрен цялостния дизайн на M8, за да го направят по-удобен и здрав. Конструкцията на тротинетката дава възможност за разполагане на странични педали. Освен че са удобни, широките странични педали на M8 дават на водачите усещането за каране на мотоциклет. Интелигентният дизайн на педалите, използван от двете страни, увеличава максимално използването на пространството, за да осигури оптимизирано изживяване при каране. Urbetter M8 тежи само 16,2 кг и е изработен от алуминий 6061 с отлични механични характеристики. Тротинетката е оборудвана с 350W мотор който позволява достигането на максимална скорост от 30 км/ч.

Пъргавият двигател позволява изкачването на  до 15 градусови наклони. Тук присъства  регулируемата седалка разположена под лек ъгъл обурудвана с хидравличен амортисьор против вибрации която позволява лесни преходи между тротинетка и електрически  скутер. Комфортът е гарантиран дори по време на продължително  пътуване. Превключвайте лесно между режимите Eco (15 км/ч), Standard (20 км/ч) и Sport  (над 25 км/ч) според различните терени и вашите предпочитания за каране. Предното колело е оборудвано с E-ABS (регенеративна антиблокираща система). На задното колело се използва електронна спирачка за подобряване на спирачните характеристики.

Тротинетката позволява бързо сгъване за 3 секунди. Просто сгънете и закопчайте, за да съхранявате лесно своя M8 в багажника на колата си. Модерните  и мощни LED фарове и задни светлини осигуряват превъзходна видимост по време на каране, дори и през деня. Малък LED дисплеи позволява да следите скоростта и състоянието на батерията си в реално време, за да се възползвате максимално от изживяването си при пътуване. Можете бързо да превключвате между трите различни режима на каране с помощта на бутона +/-. Urbetter M8 се предлага в  Кickstarter на цени в зависимост от капацитета на батерията и обхвата започващи от 527 долара до 721 долара за най-мощната версия.