продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

CZUR ET24 Pro най-бързият универсален скенер

Използването на традиционен скенер за сканиране на книги е изтощително. Големият размер и цена на съществуващите машини също означават, че не е за всеки. Ето защо ви представяме CZUR ET24 Pro. Благодарение на автоматичното фокусиране и функцията за откриване на смяната на страници което автоматично стартира сканиране при обръщане на страница на книга, плюс супер удобен, ръчен бутон, ET24 Pro е най-бързият скенер на пазара. Позволява ви да сканирате с невероятно по-малко от една секунда на страница – така че можете лесно да сканирате цяла книга от 300 страници за около 10 минути. CZUR ET24 pro, несравним първокласен избор за сканиране.

С 24 мегапиксела и 320 DPI , той ви предлага най-доброто кристално чисто качество на сканиране. Със странична светлина, той значително намалява отраженията при сканиране на гланцова хартия. Съвместим е с Windows , macOS и LINUX. Този скенер има всичко, което можете да поискате, и се предлага с всички други страхотни функции като технологията Laser Curve-Flatten , която изравнява страниците автоматично за вас, тя автоматично премахва кривините на страниците и ви спестява отнемащото време неудобство при изравняване на страниците на ръка. OCR, който превръща страниците в редактируеми файлове, HDMI за монитори с висок FPS, заедно с автоматично подравняване, интелигентен пейджинг , автоматично коригиране, многоцелево сканиране. Можете да сканирате лазерно цяла книга само за минути.

С набор от авангардни технологии, CZUR ET24 Pro прави сканирането много по-лесно. Наред с други функции, включително, функция за зашиване на две страници, премахване на пръстов отпечатък, премахването на фона  и  други, CZUR ET24 Pro прави сканирането лесно! CZUR ET24 Pro ви позволява да прехвърляте сканирани страници в редактируеми файлове , което издига възможностите за сканиране на съвсем ново ниво. С над 180 поддържани езика, този мощен скенер прави всичко! Започнете да дигитализирате всичките си файлове, документи и снимки. Книги и документи , може също така да сканира широк набор от неща, като вашата лична карта, паспорт, разписки, печати, дори малки предмети.

Така че това несъмнено е вашият скенер и камера за документи! CZUR ET24 Pro се предлага с крачен педал, и функцията свободни ръце които ви позволяват да сканирате с невероятна скорост от 1 секунда на страница. Ето още един бонус: това не е само скенер, но и лампа на бюрото ви. С 2 режима на осветление, това е най-добрият ви спътник на работния плот! А със страничните светлини имате повече възможности за избор. Мултифункционалният скенер се предлага  в Indiegogo на цена от 399 долара с 50% отстъпка от пазарната цена.