продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Nutr за разнообразни и уникални растителни млека

Защо да губите пари в магазин за хранителни стоки, когато можете сами да си направите вкусни млечни напитки? Чаша прясно мляко на растителна основа може да бъде нещо просто чрез смесване на ядки и вода и да се приготви за броени минути. Наистина ли. Когато търсите машина за мляко на растителна основа за вашата кухня, Nutr може да бъде добър избор, като ви позволява да направите своя собствена смес за минути!  Mашината за ядково мляко е идеална за различни напитки – включително ядково и растително мляко, сметана за кафе, топли напитки, смутита и други! Nutr ви предоставя решение за приготвяне на безмлечни напитки без бъркотия. Машина смесва ядки и зърнени храни, за да постигне гладко, богато и кремообразно мляко. Само с три лесни стъпки и с натискането на един бутон ще имате домашно мляко от ядки. Просто добавете една лъжица от предпочитаните ядки. Орехи, семена или зърно ще свърши работа – или смес! Изсипете избрани от вас ядки и ароматизиращи съставки.

Nut Milk Maker | Nutr | Plant-Based Milk Maker

Напълнете Nutr Machine с вода между линията min и max, въз основа на вашите предпочитания за кремообразност и количество. След като изберете желаната функция за топло или горещо приготвяне на напитйи, блендирайте и смесете за няколко минути! За да премахнете пулпата, изсипете млякото през предоставената цедка – или се насладете на млякото си с питателната каша!  Машината се предлага с 2 мерителни лъжици от неръждаема стомана и цедка от неръждаема стомана. Насладете се както на студени, така и на топли напитки! Налице са три функции за термична обработка, на стайна температура, топло или горещо. Настройката на стайна температура е идеална за любителите на овесено мляко, готово за 2 минути! Топла (60 градуса по целзий) Тази настройка е най-добра за създаване на топли напитки, отлична за кафе мляко и сметана или за поддържане на напитките топли ! Използваики тази настройка може да се използва за приготвяне на голямо разнообразие от млека на растителна основа  включително бадемово, орехово, кашу, коноп, ленено семе и др. Готово за около 5 минути!

Гореща функция (100 градуса по целзий) за кипене на соево и оризово мляко за безопасна консумация Nutr ще заври и непрекъснато ще смесва в рамките на максимум 15 – 20 минути. Използвайте горещата функцията за кипене, за да сварите вода или течност по ваш избор само за минути! Като електрическа кана с вода може да приготвяте кафе или чай. Отложете старта до 18 часа, за да накиснете предварително ядките си за още по-кремообразен резултат. Уредът разполага с мощен мотор и остриета за смилане на смеси от ядки, семена и зърнени храни за растителни млека и различни топли и студени рецепти – като смутита, кисели млека и супи! С трите температурни настройки можете да се  насладите на приготвянето на свои разнообразни и уникални термично обработени смеси.

Освен това наблюдавайте действието, което се случва през стъкления капак! Уредът е самопочистващ се, тази лесна функция може да се използва чрез добавяне на сапун и вода за 90-секунден цикъл на изплакване. Nutr ви позволява да поемете контрол върху храненето си. Закупените от магазина марки ядково мляко могат да съдържат нездравословни консерванти и добавки. С Nutr вие избирате какво влиза във вашето мляко. Използвайте книгата с рецепти, за да започнете да използвате Nutr редовно. Можете да закупите каната за ядково мляко на цена от 169 долар.