продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

OSOTEK HotWave иновативна прахосмукачка с моп

Нека бъдем честни – има хиляди прахосмукачки, роботизирани прахосмукачки и други почистващи уреди и повечето са разочароващи. Животът може да се обърка! И имате нужда от многозадачен помощник, който се справя с всички тези проблеми. За това ви представяме OSOTEK HotWave забележителна прахосмукачка с моп с многофункционална зарядна станция, която предоставя решения за почистване с  гореща вода, двойно самопочистване и сушене с горещ въздух, супер засмукване за да ви помогне да реализирате безпроблемно почистване. Прахосмукачките OSOTEK, с тяхната технология за  почистване ви помогат да увеличите ефективността на почистването и да ви спестят повече време от всички други прахосмукачки на пазара. След почистване с прахосмукачка, мултифункционалната станция автоматично ще почисти и изсуши ролковата четка, оставяйки ви свободни да се занимавате с деня си без притеснения. Трудно е да почистите упоритите петна със студена вода. И дори ако успешно изтъркате тези упорити петна, работата все още не е приключила! Това е идеалната среда за размножаване на бактерии и миризми.

Именно за това OSOTEK HotWave използва вода с висока температура за почистване на вашите подове – и себе си. Топлата вода е много по-ефективна при премахване на петна от студената вода, особено лепкавите втвърдени течности. С естествената сила на топлината OSOTEK HotWave може да ви спести време, пари и да предотврати появата на неприятни миризми и бактерии след почистване. Затова след като четката се измие с гореща вода по време на употреба в базовата станция, станцията отново автоматично преминава в режим на сушене. С помощта на технологията “warm force” четката се суши на горещ вятър с до 58°C, за да се отстрани допълнително остатъчната влага и да се предотвратят бактерии. Интелигентната базова станция е оборудвана с иновативна технология за високотемпературно почистване Superthermal. Само с едно натискане на бутон станцията може да загрее и напълни бордовия воден резервоар на OSOTEK с вода с температура 92°C.” Няма нужда да загрявате вода и да я носите сами. Позволете на OSOTEK да го направи вместо вас.

Прахосмукачка разполага с ролкова четка със скорост на въртене 1000 оборота в минута, която може без усилие да почиства упоритите петна по земята. В същото време OSOTEK HotWave разполага с огромна всмукателна мощност, до 7500Pa, така че гарантирано няма да оставите остатъчни замърсявания дори от най-лошите бъркотии. OSOTEK HotWave  разполага с две отделни системи.  Това са самопочистваща се четка, която използва система за течаща вода и система за рециклиране на използвана вода за подобряване на качеството на почистване. Всяка секунда избърсване, вашият OSOTEK HotWave ще се почисти 15 пъти, осигурявайки наистина дълбоко почистване на всеки сантиметър от вашите подове. С натискане на бутон станцията използва гореща вода и стерилизираща топлинна баня, за да дезинфекцира напълно OSOTEK HotWave, след като уредът бъде поставен обратно в базовата станция. Няма нужда да премахвате компоненти или да миете и подсушавате мръсния валяк сами. Просто оставете базовата станция да се погрижи за почистването вместо вас. Можете да се адаптирате към всяка бъркотия на всяка повърхност, като регулирате нивото на засмукване и водата само с едно натискане на бутон.

Вграденият инфрачервен сензор на OSOTEK HotWave може да открие дебелината на петната пред него и да регулира нивото на засмукване в реално време, подобрявайки не само ефективността на почистването, но и удължавайки времето на работа. Вградената батерия с голям капацитет на OSOTEK HotWave позволява 35 минути непрекъсната работа, а 3L голям резервоар в базовата станция е достатъчен за 3-4 работни почистввания. Това може напълно да задоволи вашите изисквания за седмично почистване в жилищно пространство до 200 кв/м. OSOTEK HotWave разполага с интелигентни гласови указания и голям HD LED дисплей който предоставя информация за текущия режим на почистване, живота на батерията, предупрежденията и други. Можете да закупите мултифункционалната прахосмукачка от Кickstarter на цена от 499 долара с 44% отстъпка от пазарната цена която ще е 899 долара.