продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Gourmia All-in-One фритюрник, дехидратор и грил в едно

Били ли сте някога разочаровани, когато имате нужда от фурна? Искатели семейството ви да се храни здравословно? Искате ли универсален и компактен уред с които можете да изпълнявате разнообразни задачи в кухнята? Вече имате отговор на тези въпроси и това е Gourmia All-in-One с която можете да пържите, печете, препичате на грил,  затопляте, и дехидратирате храни. Всичко това без мазнините и калориите, които идват с готвенето с олио. Този универсален уред съчетава мощността на фритюрник, дехидратор и грил в едно. Със своят 11-литрови капацитет е идеален за семейни ястия и за лесно съхранение.  Пристигайки с обширен комплект аксесоари, 10 режима за готвене с натискане на бутон и изключително голям стъклен прозорец за лесно наблюдение, тази многофункционална готварска печка може да се справи с всичко.Archived Air Fryers, Gourmia GAF678 Digital 11 Qt Window Free Fry Air Fryer Oven, Rotisserie & Dehydrator - 10 Cook Modes - Accessory Kit Included - Bonus Recipe Book

Технологията RadiVection 360° бързо циркулира горещ въздух във всички посоки, като гарантира равномерното приготвяне на храната за превъзходно хрупкавост, максимално задържане на влага и вкусно удовлетворение. Този въздушен фритюрник, „всичко в едно“ има всичко което бихте пожелали за да имате перфектни резултати в кухнята. От хрупкави пържени картофи до вкусни първокласни ребра, здравословното удоволствие идва у дома с фурната фритюрник. Този мощен уред пече на скара, пържи и дехидратира с натискането на един бутон, изпълнявайки сложни кулинарни подвизи с нула масло и наполовина енергия от традиционните фритюрници. Тук присъства и чаша за пържене за пържени картофи, смес или печени ядки. Има и комплект за кебап с придружаващи  комплект шишчета.

Gourmia GAF678 Digital 11 Qt Window Free Fry Air Fryer Oven, Rotisserie & Dehydrator - 10 Cook Modes - Accessory Kit Included - Bonus Recipe Book

Налице е и грил шиш за превъзходни препечени резултати. Изберете една от удобните предварителни настройки с едно докосване, за да приготвите разнообразни вкусни ястия. Този уред „Всичко в едно“ е тук, за да внесе гъвкавост във вашата кухня и простота в живота ви. Налице са предварителните настройки на уреда с едно докосване, вградената защита от прегряване и технологията SensiTemp осигуряват прецизни резултати при множество методи на готвене. Perfect Crisp System прави храната хрупкава отвън и влажна и нежна отвътре. С лъскав цифров дисплей със сензор, оборудван с 8 регулируеми функции за готвене с едно докосване и ръчно управление на времето и температурата до 60 минути и 205°С. Фурната има възможност да предоставя бързи резултати, топлинната система Express приготвя храна с до 30% по-бързо от стандартната фурна.

Ястията се приготвят до магически, хрупкави, пържени на въздух или препечени във фурната финал точно пред очите ви. Издигнете храната си на следващото ниво с помощта на включения комплект за печене, кошница за пържене, хладни тави и др. Gourmia All In One ви предоставя свежи и здравословни храни приготвени  само за моменти. Уверени сме че ще намерите своя нов помощник в кухнята. Тази фурна е лесна и забавна за използване, като крайните резултати са страхотно вкусно и здравословно лакомство. Можете да закупите Gourmia All In One на цена от 139,99 долара.