продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Joyoung Y1 за приготвяне на ядкови млека и сокове от плодове и зеленчуци

През последните няколко години здравословният начин на живот става все по-популярен. Видяхме , че хората придобиват ново съзнание за  здравословното хранене и начин на живот.  Това може да започне от момента, когато преминат от поставянето на обикновено мляко в сутрешното си кафе, в това да изберат овесени ядки или бадеми, както и на всеки няколко седмици, да пият зелени смутита , за да детоксикират храносмилателната си система. Тук е мястото да ви представим Joyoung Y1 който ви улеснява да смесвате, смилате и разбърквате, за да приготвите собствен плодов сок, мляко, смутита, супа или друго ястие. Напитките, които ще приготвите с него, са по-свежи, отколкото в супермаркета. С Joyoung Y1 никога повече няма да имате нужда от филтърна торба! В сравнение с традиционната и сложна процедура за приготвяне на бадемово мляко, ще ви трябват само 2 минути, за да смесите чаша бадемово мляко от 600 ml. Уредът ви предоставя високоскоростно смесване без утайки, 10 минути бързо смилане за подхранване и плътност на супи или плодов и зеленчуков сок.

Можете лесно да смесите веган мляко с овесени ядки за готвене или печене или да го добавите към кафе, чай, лате или да го включите в смути или протеинов шейк. Спестете 40 минути от времето си! Функцията за почистване с едно докосване на този блендер ви освобождава от тежки задачи за почистване! След като използвате този блендер, той автоматично почиства вътрешния контейнер: това е дори по-ефективно от почистването му на ръка! Налице е самопочистване с топлинно изсушаване и стерилизация. Използването на уреда е съвсем семпло налице са 9  функции. Трябва само да докоснете смарт екрана, за да управлявате предпочитаната от вас функция, и след това да изчакате напитката, която обичате да пиете! Налице са 4 предварително зададени цифрово контролирани процеси за приготвяне на мляко – бадемово мляко, овесено мляко, соево мляко и оризово мляко. Но също така има неограничени възможности за приготвяне на много различни съставки, като кокос, кашу и австралийски ядки.

Основата на Y1 има нагревателен елемент от едната страна, който може да готви храна. Не е необходимо да правите допълнително отопление и можете да се насладите на топла храна. Загрява равномерно и прецизно .Дъното няма да се изгори и се почиства лесно. Плодовият сок и млечните шейкове нямат функция за загряване, но имат функция за охлаждане. Функцията за нагряване може да се използва за приготвяне на соево мляко, оризово мляко и супа. Y1 ще ви помогне да се отпуснете. Всички негови стъпки могат да бъдат визуализирани и можете лесно да ги овладеете. Хората, които имат непоносимост към глутен или лактоза, могат да използват Y1, за да се грижат по-ефективно за всички в семейството ви, като приготвят персонализирани здравословни напитки без консерванти (като лешниково или овесено мляко). Тук присъства и специална чаша за смилане на сух прах.

Високоскоростният блендер на Joyoung има мощен двигател с 32 000 оборота в минута и четирилистни остриета от неръждаема стомана с уникална система за прекъсване. Можете бързо и лесно да приготвите здравословна и гладка супа. Представете си, че предишната вечер сте добавили любимата си храна към този блендер и сте задали таймера и ограниченията за съхранение. Когато се събудите сутрин, кухнята вече е готова за вас. Можете да се насладите на прясно смесено мляко или плодов сок, приготвени точно навреме за закуска, и този блендер ще бъде с вас, когато трябва да ядете или пиете. С капацитет 1000 мл независимо дали сте дете или възрастен Y1 е блендерът, от който се нуждаете. Можете да имате машината за растително мляко от Indiegogo на цена от 369 долара с 26% отстъпка от пазарната цена която ще е 499 долара.