продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

SwitchCubic мини компютър и проектор 2 в 1

Омръзнали ви от мъките с множество устройства и заплетени кабели? За това нека да ви представим SwitchCubic това е компактен и мощен 4K Mini PC и Android проектор в едно. Искате силата да работите в движение или да гледате любимите си предавания с лекота? SwitchCubic ще ви я предостави. С SwitchCubic можете да проектирате екрана на вашия компютър върху всяка равна повърхност и да превключвате безпроблемно устройството между Mini PC или FHD проектор само с едно докосване. Корпусът от алуминиева сплав с размери  (103 х 74 х 74 мм) на SwitchCubic го прави изключително лесен за пренасяне навсякъде. Вземете го със себе си за бизнес пътувания или развлечения в свободното време и се насладете на мощността и удобството на джобния компютър и персоналния проектор! SwitchCubic не само предоставя 1080P Full HD изображения, но също така поддържа пълно декодиране на 4K съдържание.

Кинематографичното забавление вече е на една ръка разстояние, където и да отидете. SwitchCubic предоставя ясни и остри изображения при всеки размер на екрана от 30 инча до масивните 120 инча. Сега винаги можете да се насладите на най-доброто забавление на голям екран за филми и игри. С автофокус и практически моментална 4-точкова корекция на трапецовидното изкривяване, SwitchCubic автоматично ще подравни изображенията и ще оптимизира съдържанието, прожектирано върху всяка повърхност, елиминирайки неприятностите от сложната настройка на проектора. LED източникът на светлина на SwitchCubic е оценен за 30 000 часа надеждно гледане с висока разделителна способност. Той е проектиран да осигури трайно представяне и да захранва вашето забавление всеки ден. С предварително инсталираната система Android и множество приложения като Netflix, Hulu, Disney+, YouTube и други, всичките ви любими мултимедия са само на едно щракване разстояние. 256 GB вградено съхранение ви позволява да изтегляте вашето съдържание и да гледате удобно офлайн. SwitchCubic също така позволява безкрайно първокласно съдържание чрез AirPlay и Screen Share.

SwitchCubic е изключително лесен и интуитивен за използване чрез прост контролен панел с активиран докосване. Достъп до цялото си съдържание, превключване между режими и др. Цялото ви забавление е на една ръка разстояние.   Подобрете зашеметяващия дисплей на SwitchCubic с кинематографичен стерео звук. С два вградени високоговорителя получавате мощно и завладяващо стерео изживяване за по-завладяващо мултимедийно удоволствие. Захранван от 34000 mAh батерия, SwitchCubic може да показва висококачествено видео за до 150 минути, достатъчно лесно за филмова вечер на открито. За по-дълго време на игра можете да го захранвате с USB-C кабел. Освен че изпълнява функциите на HD проектора, SwitchCubic е и мощен мини компютър, оборудван с до 8 GB RAM и, осигуряващ високоскоростна производителност като преносима работна станция, заредена с вградена операционна система Windows10.

С високоскоростна Wi-Fi връзка можете лесно да гледате 4K видеоклипове и дори да играете някои AAA игри. SwitchCubic работи практически безшумно, едва можете да чуете тихия вентилатор и неговата високоефективна охладителна система. Сега можете да се насладите на филм или да се съсредоточите върху среща, без да се разсейвате. Можете да закупите компактният проектор и мини компютър от Kickstarter  на цена от 199 долара с 30% отстъпка от пазарната цена която ще е 285 долара.