продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

камери

AKY-V720S Първата в света 720˚ панорамна огледална камера

Шофьорите, които търсят 2K видеокамера с висока разделителна способност за своето превозно средство, може да се интересуват от първата във света 720° панорамна огледална таб камера от инженерите в AKEEYO. Предоставяйки 2K предни и 2K задни UHD изображения, уникалната система идва в комплект със собствен интегриран режим на паркиране. Като кадрите отпред и отзад могат да се записват едновременно. Случват се автомобилни катастрофи. Уверете се, че сте покрити с 720° от даш камерата  AKY-V720S като имате доказателства на ваша страна. Знаете ли, че до 73% от пътнотранспортните произшествия се случват отстрани и отзад на превозните средства? Ето защо са проектирани двете 360° камери да заснемат 720° зрително поле , осигурявайки по-добро покритие и гарантирайки, че важни събития няма да бъдат пропуснати. 720° Panoramic View дизайн, постига мониторинг без мъртъв ъгъл на цялата автомобилна среда, лесно разглеждане на странични сблъсъци, спорове в колата, което прави доказателствата по-изчерпателни и сигурността е гарантирана.

AKY-V720S се фокусира първо върху качеството на видеото, като гарантира, че сте покрити, независимо какво се случва. Предната 720° камера поддържа 3840P x 1920P видео запис, докато задната 115° камера поддържа 1920P x 1080P запис. Камерите записват ясни кадри с реалистични, подходящо наситени цветове. Запознайте се с широка визия отвъд въображението със страхотни детайли на този 11- инчов IPS цял екран. Условията на трафика ще се показват в реално време, интерфейсът е лесен за навигация. Искали ли сте някога да имате очи в задната част на главата си? Да сте наясно какво се случва зад и вътре в колата което прави шофирането по-безопасно. Огледалото за поточно видео подобрява зрителното поле с приблизително 300% и елиминира всякакви препятствия на задната седалка, задната колона или пътниците, позволявайки на водача безпрепятствен изглед към лентите отзад и традиционните мъртви зони.  Забележителната IP67 водоустойчива външна задна камера осигурява гладка работа при силен дъжд. без значение пред какво се сблъсквате, AKY-V720S пази гърба ви. Свръхчувствителният CMOS сензор Sony IMX335 може ефективно да ограничи дългите светлини, за да избегне ослепителната ситуация, да подобри безопасността при шофиране дори през нощта. Никога не пропускайте важното!

AKY-V720S е оборудван с HDR , може да осигури ясно видео чрез дълга и къса експозиция, заснемане на два кадъра в един кадър. Лесно управление с едно плъзгане за контрол на визията при шофиране и яркостта на екрана, с едно щракване за превключване на режима на изглед на камерите . Толкова е лесно! Направете всички мъртви петна видими при движение на заден ход . Изображенията за задно виждане показват насоките автоматично, когато превключите на заден ход. Можете да плъзнете надолу, за да намалите ъгъла на задно виждане, за да имате по-близко резервно изображение, докато паркирате. Вграденият GPS записва точната скорост, посока и маршрут на вашето шофиране всеки път. Когато се приберете вкъщи, можете лесно да видите данни от миналото чрез специфичния DVR плейър на компютър с Windows. AKY-V720S, оборудван със суперкондензатор . – издържа на температури от -20°C до 49°C докато работи без пауза. Паркирана във в виелица? Паркиране на слънце? Карате непрекъснато през пустинята? Тук няма проблем.

Ако някой удари колата ви, AKY-V720S автоматично ще записва и заключва 30 секунди преди и след това, за да гарантира, че най-важните кадри са защитени, като междувременно заключените видеоклипове няма да бъдат покрити. Вграденият G-сензор може да открие внезапни сблъсъци, докато колата ви паркира, и автоматично ще започне да записва всички потенциални инциденти, 24/7 защита на вашия автомобил. Даш камерата AKY-V720S автоматично се включва и започва да записва видео при стартиране на запалването на вашия автомобил, като гарантира, че всички важни детайли ще бъдат заснети в случай на инцидент. Задна камера намираща се извън колата. Позицията и ъгълът и на монтаж са по-гъвкави. Тя също така ще бъде оборудвана с 8-метров кабел , който е по-благоприятен за адаптиране на различни модели автомобили. Можете да закупите панорамната камера от Kickstarter на цена от 261 долара с  30% отстъпка спестете 111 долара от цената на дребно която ще е  372 долара.