продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

флора

AeroGarden Harvest Elite компактна автономна градина

Купуването на торба с пресни билки е страхотно. Докато не трябва да се отървете от половината торбичка след няколко дни прибрана в хладилника. Отглеждането на вашите собствени  това не е точно най-жизнеспособното решение, когато живеете в жилищна сграда без много свободно място. Разбира се, можете да отглеждате билки в малки саксии , които държите до прозореца, но това не е гаранция, че всъщност ще получават достатъчно слънчева светлина или че всъщност ще се сетите да ги поливате редовно. Добре е че сега има много вътрешни хидропонни комплекти , които ви позволяват да отглеждате малки количества билки и зеленчуци със същото удобство за поставяне и забравяне, на което се радваме в голяма част от съвременния си живот. Тук е мястото да ви представим окачваемата градина AeroGarden Harvest Elite. Тази компактна вътрешна градина има сеялка от четкана неръждаема стомана, която може да побере до шест различни растения наведнъж, което ви позволява да имате хубаво разнообразие от билки и зеленчуци, които да отглеждате у дома, като същевременно заема много малко място.

AeroGarden Harvest Elite Hidroponik Bahçe (Topraksız Tarım) -

За да опрости процеса на засаждане, тя използва предварително засадени шушулки, пълни с изцяло естествена растителна храна в течна форма, така че няма да има почва, което означава, че няма да се налага да се справяте с никаква мръсотия в дома си. Градината има вградено автоматизирано 20-ватово LED осветление отгоре, което можете да регулирате на височина до 30 см над сеялката, така че вашите растения да могат да нараснат свободно, докато LED дисплей в долната част ще ви напомня винаги, когато се нуждае от нова вода или тор. Да, идват със синтетичен тор, който ще трябва да поставяте по различно време, но това и водата са почти цялата работа, която изисква. Що се отнася до вътрешните градини, това е толкова просто, колкото е възможно. Сеялката също се разглобява за лесно почистване, така че не е нужно да посягате в тесни места, както бихте направили с други комплекти. Според екипировката, техните растителни шушулки на водна основа ще помогнат на растенията да растат пет пъти по-бързо в сравнение с тези, които растат в почвата, така че можете да прибирате реколтата много по-бързо от други системи.

AeroGarden Harvest Elite Stainless Steel 901104-1200 - Best Buy

Предлагат се шест шушулки със семена, всяка от които съдържа босилек, къдрав магданоз, копър, мащерка, тайландски босилек и мента, съответно има и допълнителни шушулки, налични отделно. AeroGarden Harvest Elite Slim е широк по-малко от 12 см идеален за този малък перваз на прозореца или срещу задната част на кухненския плот, с елегантно покритие от неръждаема стомана, което да върви с всеки декор. Имайте свежи вкусове на една ръка разстояние, независимо какво е времето навън. Най-съвременната система за градинарство на закрито за отглеждането на растения в хидропонна система. Удълженият, тесен отпечатък спестява място в кухнята. 15-часовата настройка на светлината осигурява точното количество светлина за здравословен растеж на растенията.

Вградените сензори автоматично включват и изключват осветлението всеки ден и ви уведомяват кога да нахраните и наторите. Персонализираните настройки на светлината осигуряват оптимален контрол на количеството светлина, което растенията получават. Настройката за режим на ваканция помага да поддържате растенията здрави и процъфтяващи, когато сте извън града. Осветените термочувствителни бутони затъмняват, когато градинската светлина е изключена.  Налице е прост и лесен за използване контролен панел. Цената на която можете да закупите модерната градина е 159 долара.