продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

EVOLV Stride за возене с ефективност и комфорт

Нека да ви представим EVOLV Stride тава е високоефективен електрически скутер, който покрива всички изисквания, без суетене. Надхитрете претъпканите велоалеи и градските улици за да си осигурите  елегантно каране с ниска и безпроблемна поддръжка. Време е да наелектризирате пътуването си. Карайте без усилие по неравности, без излишни вибрации. Карайте комфортно с пълно окачване. Интегрираното в палубата задно окачване работи в тандем с двойните предни амортисьори, за да абсорбира всички вибрации при вашето каране. Налице са 10 инчови гуми с двойна пчелна пита която ви предпазват от пробиване и осигуряват сериозно поглъщане на удара. Да бъдеш ефективен означава никога да не се налага да съкращаваш пътуването си поради неравен път.

Надеждният 500 ватов двигател осигурява максимална скорост от 35 км/ч. С пикова мощност от 900 вата скутерът може да преодолява наклони до 15 градуса. Батерия с 48V 15,6 Ah осигурява до 65 км автономност. LED фарове и задни светлини за осигуряване на пълна предна и задна видимост за вас и всички останали. Разположен високо от земята, фарът осветява пътя в бяла светлина, като същевременно ви прави видими за трафика и пешеходците. Планирате бягство през уикенда? Справяне с ограничено място за съхранение? Stride лесно се сгъва за 3 секунди и се заключва на място, за да бъде пренесен или опакован.

Удобеният за съхранение дизайн е идеалният спътник за пътувания, апартаменти и общежития в колеж. Справяте ли се с претъпкана улица или велоалея? Извеждате на разходка вашия космат приятел с каишка? Режимът на ходене на Stride ви позволява да карате с удобна  ниска скорост при ходене. Stride е тук, за да остане. Неговият прост, ефективен и здрав дизайн е разработен, за да не изисква поддръжка и да издържи. Ефективността на една ръка разстояние означава да останете в синхрон с вашия Stride чрез приложението. Проверете състоянието на захранването, скоростта и обхвата.

Променете скоростния си режим и управлявайте светлините си с едно докосване. Извършете бърза диагностика на вашия скутер със сканирането за неизправности, за да се уверите, че всичко е в идеална форма. Скутерът има товароносимост от 120 кг. Като цяло Stride е солиден избор, който трябва да обмислите, ако търсите надежден електрически скутер. EVOLV Stride може да бъде закупен от Indiegogo на цена 799 долара с 27% отстъпка от пазарната цена която ще е 1099 долара.