продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Beauer 3XC телескопичен кемпер с утрояващ се размер

Beauer са френски екип който изгражда кемпери и ремаркета около централна конструкция, която включва един или повече плъзгащи се изходи, което им позволява да се удвоят, а понякога и да се утроят по размер. Това е, което Beauer направи с  новото си мобилно съоръжение 3XC, но разликата е, че вече не изграждате около ремарке. Ввашият мобилен дом е монтиран на шасито на камиони като Volkswagen, Renault, Mercedes-Benz или Fiat. Най-хубавото е, че тази структура може да бъде конфигурирана така, че да не е изцяло фиксирана върху вашия автомобил.

https://beauer.fr/wp-content/uploads/2021/11/3XC-1.jpg

След като пристигнете на дестинацията си за къмпинг, можете да разтоварите местообитанието и да обикаляте с камиона си. Като цяло жилищното пространство 3XC е само леко модифицирана версия на вече съществуващ модел от Beauer, 3X, откъдето идва и името. Патентованата концепция се основава на телескопичния принцип, който дава възможност да се разширят хоризонтално 2 модула, за да се утрои жилищното пространство.

Beauer 3X - Gallery 7

Операцията не изисква никаква инсталация: просто натиснете бутона на гърба за 60 секунди, за да активирате електрическите цилиндри. В сгънато положение мебелите са вложени заедно. По време на процеса на разгъване мебелите се придвижват сами. Когато е сгънат, изискването за външно пространство е сравнимо с това на конвенционален автомобил: това улеснява задържането на пътя и намалява съпротивлението на вятъра.

3X_kitchen02

Що се отнася до вътрешното пространство със своите 12 кв/м жилищно пространство, 3XC е проектиран да побере до 4 души. Напълно оборудван и с много място за съхранение, ще го намерите колкото функционален, толкова и стилен. Кухнята е практична и напълно оборудвана с хладилник, газов котлон, мивка с вода и място за микровълнова печка. Работният плот е с независимо LED осветление. Шкафовете са достъпни и просторни за съхранение на съдове и кухненски прибори. Всекидневната, приветлива и светла, завършва студиото. Седалката на пейката може да побере до 5 човека около централната маса.

Beauer 3X - Salon 2

Шкафовете и сандъците за съхранение са организирани така, че да ви осигурят максимално жизнено пространство. Двойното легло в спалнята не е достатъчно за всички? Пейката може да се трансформира в допълнително легло за двама души. Очаква ви легло за двама, голямо и удобно като у дома: ламелна основа, матрак 160×200 см, контакт и ключ над главата на леглото. Освен ракли и шкафове, гардеробът ще ви позволи да съхранявате правилно дрехите си.

Beauer caravan 3X - Living room

Към спалнята е разположена тоалетна с възможност за добавяне на душ! Подобно на повечето други производители на RV, този екипаж предлага изобилие от възможности за създаване на вашия дом на мечтите. Ако се занимавате с планинско колоездене, можете да добавите багажник за велосипеди и да донесете оборудването си. Има стойка за резервно колело, отоплителни системи, които да ви помогнат да се впуснете в по-студените месеци, климатик, развлекателен център, слънчеви панели и батерии и още доста.

И така, колко ще ви струва този начин на живот? Изненадващо, с камион с една кабина, който може да побере три места, от вас се иска да дадете 66 900 евро. Нуждаете се от шаси с двойна кабина с място за петима? Ще ви трябват  71 600 евро.