продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Multi-Tool Capsule модулен микро инструмент

Мултиинструментът не е много удобен, ако не е там, когато е необходим. Новият Multi-Tool Capsule (MTC) от Wyn Labs е почти гарантирано, че ще бъде точно там където искате. Капсулата тежи около 30 грама и се плъзга в  джоб или се закрепва за ключодържател, носейки навсякъде с вас, за да продължите да завинтвате, режете с този малък многофункционален инструмент, скрит в капсула. който е на една ръка разстояние. Как да се проектираме най-компактния мултиинструмент в света? Опаковаите най -полезните инструменти в изключително компактен размер и го скриите в дискретна форма на капсула .Поставяме един инструмент вътре в друг, така че няма загубено място!  Добавен е пръстен за бърз карабинер, за да можете да го прикрепите към всичко и да го носите навсякъде , за да го използвате.

Multi-Tool Capsule е ултралек, достъпен навсякъде мултиинструмент но в модулна форма, която позволява на собствениците да подреждат и носят няколко полезни инструмента. Мини-острието за нарязване на лента се гнезди добре с два други MTC инструмента: драйвер на Phillips и 6-милиметров прорезен драйвер, който се удвоява като мини лост. Водача се закопчава с основата на MTC, прикрепен към ключодържателя в стил карабинер. Другите инструменти прилепват плътно един към друг, а заоблената капачка се прикрепя към края, за да изглади нещата. Wyn също така предлага да използвате капачката като решение с чисто докосване за натискане на бутони, без да излагате пръстите си на микроби – може би малко напрягане, но не е лошо вмятане през тези времена, в които не сте безразлични към микробите.

Острието е най -полезният инструмент за вашето ежедневно носене. Достатъчно остър, за да прорежете всичко . Достатъчно малък за носене навсякъде. Супер удобен за отваряне на всякакви опаковки. Лесно можете да разрежете тези досадни пластмасови опаковки. Сега можете да отваряте току-що закупените артикули по всяко време и навсякъде! Отверката на Phillips е най -често срещаната форма на отвертка.  Лесно можете да поправите оборудването си, преди да се разпадне. Правата отверка е друг универсален инструмент за вашите ежедневни задачи. Този инструмент със сигурност ще ви спести малко караница и счупени нокти. Кръглият карабинер ви позволява бързо да се прикрепите към всичко. Използва се и като удобна дръжка за завъртане. Отделните модули се захващат здраво заедно с малки пръстени от неръждаема стомана и могат лесно да се отделят чрез директно разглобяване. Най-добрият ви инструмент за дома е безполезен , ако го нямате наоколо, когато трябва да го използвате.

Със своя изключително компактен размер и дискретна форма със сигурност можете да вземете този инструмент със себе си, където и да отидете. Мултиинструмента е с дължина 5,6 см и потребителите могат да я съкратят, като отделят отделните модулни инструменти. Версията от титан тежи само 17 грама , докато версията от неръждаема стомана е почити  двойно по-малко само 31 грама. Екипът зад Wyn е ветеран от Kickstarter и предлага Multi-Tool Capsule от неръждаема стомана за нива на залог, започващи от 39 долара, титаниевата версия е с цена от 49 долара. Доставката е налична по целия свят и се  очаква през  август 2022 г.